Khas Untuk Calon Malaysia University English Test (MUET) pada sesi November 2014!

"Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Exam MUET  Pada SESI November 2014 Ini ? Kalau Tak Prepare Memang
Susah Nak Lulus Exam Tu..."

Kini...Usah Risau Lagi!


"Anda berada ditempat yang betul! Anda bakal mengenepikan RIBUAN CALON yang lain yang tidak menemui laman web ini. TAHNIAH!"

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu


Jika Soalan Bocor yang anda cari, laman ini bukan untuk anda. Rujukan ini adalah khas untuk membantu calon dalam persediaan peperiksaan Speaking & Bertulis MUET dan semua bahan
di sini disusun berdasarkan pengalaman dan maklumbalas calon terdahulu.
Team RahsiaLulusMUET adalah komuniti bebas yang tiada kaitan dengan pihak
Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM)


Tempahan Akan DITUTUP Pada


Hari
Jam
Minit
Saat

Oleh: Shamsul Ariffin
Admin: RahsiaLulusMuet.com
Lokasi: Kuala Lumpur
Tel: 018 2741 558 (Whatsapp & SMS)
RE: Pembongkaran Rahsia Bagaimana Anda Boleh Lulus Dengan Cemerlang Dan Mendapat BAND Yang Tertinggi Dalam Peperiksaan MUET

Tarikh:

 

Ikuti apa kata calon yang
telah lulus exam pada sesi lalu



Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu



Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu



Lihat sahaja antara mereka yang  LULUS
Peperiksaan MUET ini pada sesi yang lalu;




Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu


Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu


"Bagaimana Untuk LULUS Cemerlang
Dalam MUET Test"


Lulus dengan cemerlang dan memperoleh BAND tertinggi dalam Peperiksaan MUET memang menjadi impian setiap calon, termasuklah mereka yang mendaftar sebagai calon persendirian, yang mendaftar melalui Sekolah Kerajaan, yang mendaftar melalui Sekolah Swasta dan juga mereka yang sedang menuntut di IPTA.

Siapa tak nak lulus cemerlang dan dapat BAND tertinggi dalam Peperiksaan MUET kan? Saya pasti, anda semua nak lulus exam MUET dan dapat BAND tertinggi dalam peperiksaan MUET.

Sebab itulah laman web rahsialulusmuet.com ini ditubuhkan. Tujuannya ialah untuk membantu dan mempermudahkan calon-calon yang bakal menghadiri peperiksaan MUET lulus dengan cemerlang dan seterusnya berjaya mendapatkan BAND tertinggi.

Seperti yang telah anda ketahui Peperiksaan ‘MUET’ atau Malaysia University English Test merupakan peperiksaan Bahasa Inggeris yang telah diperkenalkan di dalam sistem pendidikan Malaysia.

Peperiksaan MUET yang dijalankan 3 kali setahun ini bermula bulan pada bulan Mac dan seterusnya Julai serta November.

Peperiksaan MUET ini bagi menentukan tahap penguasaan Bahasa Inggeris dikalangan calon-calon pelajar institusi pengajian tinggi di Malaysia terutamanya anda yang akan mengikuti program ijazah di IPTA.

Dan untuk memastikan anda juga mendapat manfaat yang sama, kami akan buat yang terbaik untuk menjelaskan kepada anda sebab kebanyakkan orang gagal mendapat keputusan cemerlang dan bagaimana untuk mencapai kejayaan ini.

Sebelum anda pergi lebih lanjut, ingin kami memberi amaran kepada anda bahawa ...


66.12% Calon Mendapat Band 1 dan 2 Dalam Peperiksaan Speaking & Written MUET


Dengan kata lain, daripada 85,464 orang calon, hanya  28,955 iaitu 33.88% sahaja yang lulus dengan cemerlang dan statistik ini datang terus daripada pihak Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) daripada tahun 2010. Kami berikan kepada anda maklumat terkini keputusannya, anda pasti terkejut besar nanti.


Dengan kata lain, 56,509 Calon GAGAL mendapat keputusan Cemerlang dalam peperiksaan Speaking
& Written MUET


 Menurut Majlis Peperiksaan Malaysia, ada melaporkan ...

Jul 2010 - 85,464 ribu calon
Nov 2010 - 98,662 ribu calon
Jul 2011 - 85,044 ribu calon
Nov 2011 - 93,869 ribu calon
Mac 2012 - 34,201
ribu calon
Jul 2012 - 60,558 ribu calon
Nov 2012 - 75,589 ribu calon
Mac 2013 - 40,378 ribu calon


  Bukan mahu menakutkan anda tetapi sila lihat jadual ini…

Jadual : Keputusan Peperiksaan MUET Jun & Nov 2010
Sumber :Majlis Peperiksaan Malaysia


Jadual : Keputusan Peperiksaan MUET Jun & Nov 2011
Sumber :Majlis Peperiksaan Malaysia


Merujuk kepada jadual di atas  peratus yang LULUS dengan Cemerlang dan memiliki 'BAND' yang tertinggi amat-amatlah rendah dan ini diperakui sendiri oleh pihak kementerian.

Dan inilah hanyalah 4 penggal statistik peperiksaan MUET dan bukannya semuanya. Jumlah yang gagal mendapat keputusan cemerlang pasti banyak lagi kalau kesemua peperiksaan dikumpulkan bersama sejak ia bermula.



GAGAL Mendapat Keputusan Cemerlang?


Kenapa ini berlaku…???

Ramai yang GAGAL bukan kerana tidak mampu untuk LULUS tetapi kerana kurangnya persediaan bagi mengenalpasti apakah komponen-komponen penting atau aspek apa yang bakal diuji di dalam peperiksaan MUET ini.

Jika melakukan persediaan pun, tidak melakukannya secara menyeluruh. Anda perlu faham apakah kriteria-kriteria yang ada pada setiap kertas dan barulah anda boleh seimbangkan keputusan untuk setiap kertas MUET tersebut.

Oleh itu jika anda tanya saya susah atau tidak peperiksaan MUET ini…? Saya akan katakan susah jika tiada persediaan dan bukan mudah namun anda boleh lulus dengan cemerlang dan mencapai Band tertinggi jika anda melakukan persiapan yang rapi.

Sebenarnya tiada jalan mudah untuk anda lulus dengan cemerlang dan berjaya memperoleh BAND yang tertinggi dalam Peperiksaan MUET. Cuba anda lihat fakta yang dinyatakan dibawah:


5 Sebab Utama Ramai Calon GAGAL
Mendapat Keputusan Cemerlang

  • 90% calon peperiksaan MUET tidak bersedia atau sambil lewa menghadapi peperiksaan kerana tidak tahu apa yang perlu dilakukan sebelum menghadapinya
  • Kekurangan pengetahuan dan pendedahan tentang teknik dan strategi menghadapi peperiksaan MUET salah satu sebab mengapa graduan universiti atau kolej gagal dalam peperiksaan.
  • Tidak bersedia dari segi komunikasi atau pertuturan adalah penyebab utama calon peperiksaan hilang idea semasa bercakap di depan panel pemeriksa.
  • Penampilan diri yang salah semasa ujian kertas Speaking juga penyebab calon gagal lulus peperiksaan MUET
  • Over confident salah satu faktor utama kegagalan calon yang telah menghadiri peperiksaan MUET.

Adakah anda tergolong di dalam fakta yang disenaraikan diatas? Jika ya, maka anda mesti teruskan pembacaan anda kerana sebentar lagi saya akan bongkarkan rahsia bagaimana untuk lulus dengan cemerlang dan mendapatkan BAND tertinggi dalam peperiksaan MUET anda kali ini.

 

Anda sampai ke sini kerana anda mencari persediaan peperiksaan MUET  di INTERNET kan? Inilah hakikat yang anda harus terima ..


Semasa anda melayari internet untuk mencari maklumat berkenaan dengan peperiksaan MUET, anda pasti perasaan bahawa ..

Maklumat yang diberikan tidak semestinya betul

Oleh kerana trafik atau jumlah pelawat yang ramai terutamanya musim peperiksaan MUET maka ramai golongan blogger - blogger mengambil 'advantage' atas situasi ini. Jadi mereka menyediakan 'posting' yang berkaitan untuk menarik pelawat masuk ke blog mereka tetapi maklumat yang diberikan tidak semestinya betul. Mereka hanya mengambil maklumat di mana - mana (tidak diketahui kesahihannya) dan menjadikannya 'search engines friendly' ..

Secara tidak langsung, ini akan menjadikan laman web tersebut disukai ileh pihak Google dan search engine seperti Google dan Yahoo akan memaparkannya di muka surat pertama apabila anda mencarinya.

Jadi apa kesannya terhadap anda ..? Semestinya anda sudah tahu jawapannya bukan?


Terlalu banyak maklumat di internet dan ianya tidak tersusun (malahan ada yang OUTDATED)

Apabila terlalu banyak sangat maklumat yang anda terima, anda akan mengalami keadaan yang dipanggil sebagai 'analysis paralysis' iaitu keadaan anda mungkin terlebih menganalisis (over thinking) yang mengakibatkan diri anda 'blur' pada satu satu masa. Apabila ini berlaku, perkara yang sepatutnya anda lakukan, anda tidak lakukannya.

Jadi elakkan diri anda dari melakukan perkara ini seperti calon - calon yang lain.

Apa yang anda perlukan hanyalah maklumat yang tersusun mengenai peperiksaan ini, dan bagaimana untuk mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan MUET ini. Sebabnya ramai calon gagal mendapat keputusan cemerlang adalah jelas  .. mereka tidak mempunyai maklumat yang lengkap mengenai peperiksaan ini dan hanya diberi 'tip -tip' yang berkesan untuk sesetengah orang sahaja, dan bukannya semua orang.

Tapi jika anda ingin menduduki peperiksaan MUET pada November 2014 ini, maka anda adalah salah seorang yang bakal berjaya mendapat keputusan CEMERLANG.

Hanya mereka yang bertungkus-lumus sahaja yang akan pergi ke laman web seperti ini dan sini anda akan berjumpa dengan panduan belajar terbaik untuk peperiksaan Malaysia University English Test (MUET).  Lihat sahaja calon-calon yang  telah sampai ke sini sebelum anda ..




Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu



Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu


Ya, mereka gembira atas apa yang kami kongsikan! Dan Kejayaan mereka adalah atas usaha mereka dan panduan dari kami, Team MUET yang telah membantu ramai calon lulus peperiksaan MUET dengan cemerlang. Satu - satunya sumber rujukan online yang boleh dipercayai.


Tidak Perlu Risau Lagi!


Kini anda tidak perlu pening-pening kepala memikirkan "bagaimana la aku nak lulus peperiksaan MUET dengan cemerlang dan memperoleh BAND tertinggi ni yer ? " Kerisauan dan ketakutan anda akan saya selesaikan kerana saya bukannya menyediakan "kertas soalan bocor" yang boleh menjamin anda lulus peperiksaan MUET dan memperoleh BAND tertinggi tetapi kaedah-kaedah dan teknik-teknik rahsia yang terbukti berkesan yang dapat membantu anda lulus cemerlang dan memperoleh BAND tertinggi dalam peperiksaan MUET kali ini. Inn Syaa Allah ...............



Untuk LULUS Peperiksaan MUET
Perlu Ada Strategi Menjawab…


Dalam apa pun jenis peperiksaan, untuk LULUS selain dari perlu ada ilmu yang cukup perlu ada strategi untuk lulus.

 Begitu juga dengan peperiksaan MUET. Anda perlu tahu…:
  • Apakah peperiksaan MUET itu sebenarnya ?
  • Bagaimana cara pemarkahannya ?
  • Apakah elemen-elemen soalan yang bakal ditanya ?
  • Apakah perkara-perkara yang dititikberatkan dalam peperiksaan MUET ini ?
  • Bagaimana untuk melakukan persediaan ?
  • Apakah strategi yang perlu diambil untuk setiap kertas peperiksaan MUET ?
  • Dan banyak lagi… . 
 


JANGAN BIMBANG…

Seperti yang saya katakan sebelum ini bahawa anda boleh mendapatkan keputusan Peperiksaan MUET dengan cemerlang dan pada Band tertinggi dengan syarat anda melakukan persediaan awal.

Atas dasar itulah saya ingin perkenalkan sebuah pakej panduan yang terdiri dari pakej ebook yang bakal membantu anda untuk LULUS dengan Cemerlang peperiksaan MUET anda.


Memperkenalkan…



[Khas untuk Calon MUET Sesi November 2014]

Rahsia Lulus MUET

Nota: Ianya bukan BUKU tetapi "Ebook" disediakan dalam format PDF dan boleh dibaca menggunakan Adobe Reader. Ia adalah produk digital dan boleh di akses menggunakan link download. Anda juga boleh print ebook tersebut.


Bagaimana Ebook Ini Boleh Membantu Anda?



Ianya ditulis dalam Bahasa Melayu, mudah difahami dan mudah dipratikkan.


Ianya menjimatkan masa anda membuat persediaan peperiksaan MUET dimana anda tidak perlu bunag masa masih tercari-cari tips peperiksaan MUET lain yang belum tentu sesuai dengan anda.


Panduan langkah demi langkah yang mudah diikuti bagaimana persediaan peperiksaan MUET dari A - Z. Sebelum peperiksaan, semasa peperiksaan, hingga ke menjawab soalan peperiksaan.


Berbagai-bagai rahsia dan strategi untuk menjawab soalan yang tidak diketahui oleh calon akan didedahkan kepada anda.


Ia sesuai bagi semua calon peperiksaan samada calon yang pertama kali mengambil peperiksaan MUET ini ataupun calon yang ingin memperbaiki keputusan peperiksaan mereka.


Ianya proven/terbukti telah membantu ramai yang berjaya dalam peperiksaan MUET dengan panduan ini.


Panduan ini bukan mengajar anda menipu dan sebagainya. Sebaliknya membimbing anda memberikan jawapan yang terancang dan tersusun rapi.


Panduan ini bukan ibarat soalan bocor, tetapi soalan yang dibocorkan dengan jawapan sekali!
Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu



Apakah Yang Bakal Anda
Perolehi Sebenar…?

Pakej Lengkap Rahsia Lulus MUET

Pakej ebook ‘Rahsia LULUS Peperiksaan MUET’ ini merupakan pakej panduan lengkap yang bakal membantu anda untuk LULUS MUET dengan cemerlang dan mendapat keputusan BAND tertinggi.

Dalam panduan ini anda akan pelajari tentang :

  • Apakah sebenarnya Peperiksaan MUET itu sendiri ? Mana mungkin anda boleh LULUS dengan cemerlang dalam Peperiksaan MUET jika anda sendiri tidak tahu apakah sebenarnya peperiksaan ini.
  • Peta Minda untuk setiap topik utama yang memudahkan anda memahami kandunagn dengan pantas. Oleh itu ianya akan menjimatkan masa anda.
  • Pembongkaran terhadap 4 jenis kertas Peperiksaan MUET dan bagaimana sistem pemarkahan dilakukan ke atas keempat-empat kertas tersebut.
  • Jadual Perbandingan format baru dan format lama. Ini sangat penting supaya anda boleh susun strategi.
  • Jadual analisa Peperiksaan MUET 2010/2011 untuk keempat-empat kertas peperiksaan. Ini bakal membantu anda.
  • 4 Langkah untuk LULUS dalam Peperiksaan MUET. Ini sangat penting untuk anda ketahui.
  •  3 Bahagian penting yang perlu anda ketahui dalam persediaan akademik.
  • 9 Perkara yang perlu anda ketahui dalam melakukan persediaan mental untuk menghadapi Peperiksaan MUET.
  • 6 Perkara penting untuk memulakan Peperiksaan. Amat penting untuk anda ketahui.
  • 14 Perkara yang perlu anda ketahui semasa menjawab soalan. Ini juga amat penting untuk anda ketahui.
  • Senarai semak yang boleh anda gunakan bagi melakukan persediaan menghadapi ujian MUET.
  • 11 Tip persediaan di saat akhir. Ini sememangnya sangat-sangat membantu anda nanti.
  • 5 Petua untuk berjaya dalam peperiksaan MUET. Ini wajib untuk anda tahu.
  • Himpunan doa-doa yang boleh anda amalkan dalam persediaan anda menghadapi peperiksaan MUET.
  • Dan banyak lagi perkongsian…

Apa yang kami tekankan ialah: semuanya dirangka dengan kemas dan terperinci untuk memastikan anda lulus dengan usaha kurang daripada mereka yang tidak mendapatkan panduan ini.

Peperiksaan ini biasanya hampir mustahil, tapi maklumat rahsia ini akan membolehkan anda untuk menjadikannya realiti. Kami berikan anda 'study plan' lengkap dengan rujukan untuk anda 'skor' dalam setiap kertas .. sesuatu yang belum pernah diberikan oleh orang lain sebelum ini.


Jom Kita Download Dulu Ebook "Pakej Lengkap Rahsia Lulus MUET" Edisi Preview Secara PERCUMA ...!


Untuk memudahkan anda menilai panduan ini, anda boleh mendapatkan beberapa bab percuma dibawah. Harap maklum, anda hanya mendapat sebahagian kecil maklumat sahaja. Sementara saya buka tawaran untuk anda download ebook ini Edisi Preview secara PERCUMA, cepat download sekarang!

Anda boleh nilaikan sendiri kualiti dan kehebatan ebook ini setelah anda memuat-turunnya secara PERCUMA. Untuk mendapatkan semua nota, semua panduan yang kami senaraikan diatas, anda boleh mendapatkan panduan penuh Pakej Lengkap Rahsia Lulus MUET di hujung mesej ini.

Isikan Nama dan Email anda pada kotak di bawah ini:

Dapatkan review PERCUMA Rahsia Lulus MUET. Hanya isikan nama dan email anda di bawah:

 

 


Anda tidak perlu duduk lama di meja belajar
untuk mentelaah pelajaran!



Kami pasti setiap dari anda mempunyai sesuatu perkara yang hendak dilakukan daripada hanya mentelaah di meja dan belajar. Anda kawan yang sedang menunggu anda, banyak tesis yang harus dilakukan dan banyak lagi.

Oleh itu untuk melengkapkan lagi persediaan anda, 4 lagi kertas penting ditambah dan anda perolehinya secara PERCUMA dalam pakej ini!

Dalam pakej ebook Rahsia LULUS MUET ini juga dipecahkan penerangan terhadap keempat-empat kertas dan mari kita lihat apa yang dimaksudkan…:

 

KERTAS PEPERIKSAAN
‘LISTENING’


Koleksi kertas soalan Listening MUET + Koleksi Listening Audio MUET


  • 2 Strategi Utama bagi peperiksaan kertas ‘LISTENING’.
  • 15 Langkah Efektif menjawab soalan kertas ‘LISTENING’
  • Tabiat-tabiat yang perlu anda ada sebagai seorang calon peperiksaan kertas ‘LISTENING’
  • Bagaimana anda boleh ketahui samada anda telah bersedia atau belum untuk peperiksaan kertas ‘LISTENING’.
  • 5 Cara mudah bagaimana anda boleh meningkatkan kemahiran ‘LISTENING’ anda. Rugi kalau tak tahu.
  • Contoh kertas peperiksaan ‘LISTENING’. Anda sememangnya sangat memerlukan contoh kertas soalan ini.

Kami menyediakan 9 set koleksi dari peperiksaan MUET 2010 hingga 2013. Kertas ini dibahagikan kepada 3 bahagian. Pada setiap bahagian anda perlu memberikan jawapan pada kertas merujuk kepada AUDIO yang diperdengarkan kepada anda. Oleh itu di sini anda akan diuji kemahiran mendengar Bahasa Inggeris anda.

 

KERTAS PEPERIKSAAN
‘SPEAKING’

Koleksi kertas soalan Speaking MUET

  • 7 Jenis topik yang mungkin terkandung di dalam kertas peperiksaan ‘SPEAKING’.
  • 8 Kemahiran yang perlu anda kuasai dalam menjawab kertas peperiksaan ‘SPEAKING’.
  • 2 Tugasan yang perlu anda lakukan dalam kertas peperiksaan ‘SPEAKING’.
  • 3 Komponen utama yang bakal dinilai dalam kertas peperiksaan ‘SPEAKING’
  • 8 Perkara yang perlu anda tahu dalam STRATEGI menjawab soalan kertas peperiksaan ‘SPEAKING’. Ini wajib anda ketahui.
  • 8 Kesalahan yang biasa dilakukan dalam peperiksaan ‘SPEAKING’ terutamanya untuk ‘TASK B’. Ini wajib anda elak.
  • 5 Sebab kenapa ramai yang GAGAL dalam peperiksaan kemahiran ‘SPEAKING’ walaupun pelajar itu mampu melakukannya.
  • 9 Cara untuk mengatasi masalah dalam kemahiran ‘SPEAKING’.
  •  Contoh Kertas Peperiksaan ‘SPEAKING’.

Kami sediakan 5 set kertas dari tahun 2010 hingga 2012. Setiap set mengandungi 12 Booklet yang terkandung di dalamnya dua tugasan iaitu tugasan secara individu serta tugasan secara berkumpulan. Oleh itu dalam peperiksaan ini anda akan diuji percakapan Bahasa Inggeris anda secara individu mahupun secara berkumpulan.

Setiap satu ‘booklet’ adalah untuk 4 orang calon jadi anda boleh membaca kesemuanya sebagai satu persediaan buat anda.

 

KERTAS PEPERIKSAAN
‘READING’

Koleksi kertas soalan Reading MUET

  • 7 Kemahiran yang perlu ada untuk menjawab soalan kertas peperiksaan ‘READING’
  • 5 Jenis soalan yang ada di dalam kertas peperiksaan ‘READING’.
  • 7 Strategi yang boleh anda ambil bagi menjawab soalan kertas peperiksaan ‘READING’.
  • Cara terbaik untuk ambil nota semasa peperiksaan ‘READING’. Teknik yang wajib anda ketahui.
  • 10 Langkah teknik menjawab soalan peperiksaan ‘READING’.
  • Contoh Kertas Peperiksaan ‘READING’.

4 Set kertas dari tahu 2011 hingga 2012 disertakan. Untuk kertas ini anda perlu menjawab 45 soalan dengan pilihan jawapan objektif berdasarkan kepada apa yang diberikan di dalam kertas soalan. Jadi di sini anda diuji kebolehan anda membaca dan menjawab soalan dari bacaan anda tersebut.

KERTAS PEPERIKSAAN
‘WRITING’

Koleksi kertas soalan Writing MUET

  • 4 Jenis soalan yang ada di dalam kertas peperiksaan ‘WRITING’.
  • 2 Tugasan yang perlu dilakukan dalam peperiksaan ‘WRITING’.
  • 5 Perkara yang perlu anda ketahui sebelum anda mula menjawab soalan Tugasan 1.
  • 2 Komponen utama yang akan dinilai dalam peperiksaan ‘WRITING’.
  • 16 Perkara yang perlu anda lakukan sebelum menjawab soalan ‘WRITING’.
  • Ketahui bagaimana untuk menjawab soalan Tugasan 2.
  • 2 Perkara yang akan dinilai dalam peperiksaan Tugasan 2.
  • 3 Perkara yang perlu anda tahu untuk memulakan Tugasan 2.
  • 9 Langkah untuk menyelesaikan Tugasan 2.
  • Contoh Kertas Peperiksaan ‘WRITING’.

Kami sediakan 7 set soalan dari tahun 2010 hingga 2012. Pada setiap kertas terdapat 2 soalan yang perlu anda jawab secara bertulis. Pada soalan pertama anda dikehendaki menulis berdasarkan kepada graf / rajah / jadual yang diberikan dan pada soalan kedua pula anda diminta untuk menulis pendapat anda tentang isu-isu yang diberikan dalam soalan. Oleh itu di sini anda diuji penulisan Bahasa Inggeris anda.


 

Masih Tak Percaya lagi Ke Dengan Kehebatan Ebook "Pakej Lengkap Rahsia Lulus MUET"? Mari Kita Lihat Apa Kata Mereka Yang Telah Membaca Pakej Ebook Rahsia LULUS  MUET ini…

Berikut adalah testimonial dan komen-komen ikhlas daripada mereka yang telah pun memiliki dan membaca keseluruhan ebook ini.

Untuk lebih menyakinkan anda bagaimana pakej ebook ini boleh membantu anda mari kita apa kata rakan-rakan kita yang lain yang telah membacanya…:

Mudah & Terperinci

"Satu-satunya Pakej Rujukan Lengkap untuk Peperiksaan MUET. Bukan sahaja mengandungi contoh-contoh soalan dan nota tetapi juga disertakan tips dan cara-cara untuk menjawab dengan pantas dan tepat. Calon-calon yang akan menduduki Peperiksaan MUET sangat disyorkan untuk mendapatkan pakej panduan lengkap ini. Menjawab Peperiksaan MUET akan menjadi lebih mudah dengan persediaan awal yang dibuat seperti yang diterangkan secara terperinci di dalam panduan ini."


MOHD. ADHA BIN MOHD. ZAIN
Perunding Kerjaya dan Pendidikan
http://myadha.com

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu

 

Panduan Yang Harus Dimiliki!

"Jika anda tidak mahu menjadi salah seorang dari calon yang GAGAL dalam peperiksaan MUET kali ini, maka inilah panduan yang anda harus miliki!

Bermula dengan pembacaan anda mengenai bagaimana untuk lulus peperiksaan MUET, penerangan yang jelas setiap Kertas Peperiksaan, teknik menghadapi peperiksaan MUET, senarai semak yang perlu dilakukan sebelum peperiksaan MUET berlangsung dan tambah pula dengan DOA-DOA yang harus diamalkan dalam menghadapi Peperiksaan MUET ini. Semuanya diterangkan dengan jelas dan terperinci.

Anda tidak akan terkeliru kerana ia memberi pendekatan yang detail berserta paparan gambarajah yang terperinci untuk membantu pemahaman anda. Insya-allah dengan persediaan yang rapi untuk LULUS, maka mana mungkin ada tidak akan mendapat BAND Tertinggi dalam Peperiksaan MUET kali ini. "


Hairun Nadirah Baharuddin

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu

 

Pakej Lengkap WAJIB Ada Pada Semua Calon MUET

"Secara jujurnya saya sendiri dah gagal MUET sebanyak 2 kali ketika universiti dulu. Semuanya adalah kerana kekurangan persediaan untuk menghadapinya. Setelah saya melihat produk Rahsia Lulus MUET dari Tuan Shamsul Ariffin, saya yakin ia dapat membantu ramai calon-calon MUET diluar sana. Ini adalah pakej lengkap yang WAJIB ada pada semua calon MUET."


Faisal Reza Rahman
www.FaisalReza.com

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu

 

Ebook Yang Lengkap Lagi Menyeluruh

"Alhamdulillah selesai juga membaca buku yang hebat dan sangat berinformasi dari Tuan Shamsul! Sangat mudah difahami dan sangat membantu para pelajar untuk mendapatkan Band 6 dengan cara yang mudah. Buku ini sangat lengkap dan menyeluruh, samada dari segi susunannya mahupun isinya yang padat! Syabas Tuan Shamsul kerana membantu ramai pelajar!"


Hasryn Hamka
AMAN Intelligent Resources (SA-0174150-D)
http://motivasisantai.com

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu

 

Bukan Sahaja Lulus, Tapi Lulus Dengan Memperoleh Band Yang Cemerlang

"Pertama sekali saya ingin mengucapkan tahniah kepada saudara Shamsul Ariffin kerana telah berjaya menerbitkan Pakej Rahsia Lulus MUET ini.

Setelah saya meneliti keseluruhan isi kandungan pakej ini, saya yakin ia akan dapat membantu calon-calon peperiksaan MUET untuk bukan sahaja lulus, tapi lulus dengan memperoleh band yang cemerlang.

Secara umumnya, kandungan Pakej ini memberikan gambaran awal kepada calon terhadap soalan-soalan dan suasana sebenar ketika berlangsungnya peperiksaan MUET.

Jadi, calon tidak akan berasa terkejut, buntu dengan soalan yang diberikan.

Selain itu juga, selepas membaca pakej ini, saya yakin anda bakal masuk ke dewan peperiksaan dengan persediaan yang rapi.

Ini kerana setiap satu bahagian soalan telah dinyatakan secara terperinci apa yang harus anda lakukan.

Saya mengambil masa kira-kira satu bulan untuk melakukan
persediaan ketika ingin mengambil peperiksaan MUET satu ketika dahulu. Akan tetapi dengan adanya panduan ini, anda
boleh buat persediaan dalam tempoh satu minggu sahaja.

Apa tunggu lagi, dapatkan pakej ini hari ini juga! Saya yakin, pelaburan anda untuk mendapatkan pakej ini sangat berbaloi. "


Hafiz Lidin
Guru
www.bahasainggeris.com

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu


Worth Buying If Students Wish To Excel In Their Endeavour

I have gone through your E-book on MUET briefly and I do find some slight changes in the examination format, for example, the duration for reading text, and also the increase of text comprehension from 3 to 5 questions. Anyway, I find that the changes are minimal and of equal substance from that of years ago.

I am impressed by your display of this E-book on MUET and I feel that students involved in this Test should have access to your product. If you could excuse me, I would like to suggest you include oral dictation as well. For example, certain texts are read out through audio presentation and students would be able to listen to an actual dictation.

I must say your work is splendid and worth buying if students wish to excel in their endeavour.

I wish you success, Shamsul



Puan Siti Faridah
Retired Principal

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu


Sangat Membantu Persediaan Pelajar Dalam Menghadapi Peperiksaan MUET

Memang susah nak lulus dengan cemerlang dalam MUET sekiranya tidak tahu teknik menjawab MUET dengan betul walaupun penguasaan Bahasa pelajar adalah baik. Terima kasih En. Shamsul, Rahsia Lulus MUET sangat membantu persediaan pelajar dalam menghadapi peperiksaan MUET. 

Buku ini sangat mudah difahami dan yang paling menarik pada saya adalah tips-tips dan contoh-contoh jawapan merupakan  panduan yang sangat berguna terutamanya pelajar yang lemah penguasaan Bahasa Inggeris.  Sekaligus, Rahsia Lulus Muet telah mengubah persepsi negatif pelajar  terhadap MUET dan  menambah keyakinan pelajar untuk menduduki peperiksaan MUET November nanti.

Saya sentiasa mengikuti perkembangan dan menantikan penambahbaikan Rahsia Lulus Peperiksaan MUET.


Rabiahhasiah Hussain
Guru MUET

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu

Adakah anda mahu mendapatkan Pakej ebook ini sekarang? Atau anda masih terfikir -fikir adakah ebook ini benar - benar akan membantu anda untuk lulus dengan cemerlang dan memperoleh BAND tertinggi semasa peperiksaan MUET nanti? Tahukah anda, inilah satu -satunya panduan peperiksaan MUET paling lengkap bekenaan untuk lulus cemerlang dan memperolehi BAND tertinggi. Jadi anda tidak boleh berlengah lagi ... Inilah panduan yang anda cari selama - lama ini ...


Adakah ini soalan bocor daripada MPM?


Tidak sama sekali! Kami bukannya manuasia yang cukup hina untuk melakukan perkara seperti itu. Sebenarnya jika anda tanya kami, anda tidak perlukan soalan bocor untuk berjaya. Anda tidak perlu menipu kerana jika anda tahu betul-betul apa yang soalan perlukan .. ini bukan masalah lagi.

Anda hanya perlu ingat bagaimana cara menjawabnya (kerana anda tahu apa yang soalan nak!) soalan tersebut dan pop .. kacang goreng! Anda mendapat jawapan betul dan lulus dengan cemerlang peperiksaan MUET ini.


Dalam bentuk PDF, dihantar terus ke
dalam emel anda dalam 24 jam
(maksimum 48 jam)


Anda akan mendapat panduan ini dalam emel. Anda akan diberikan panduan bagaimana untuk menggunakan PDF dan ini mengurangkan kos kami dan membolehkan kami memberikan maklumat yang tersusun dan berkualiti pada satu harga yang telah dipersetujui oleh semua orang dalam Team MUET.

bak kata pepatah

Sekiranya anda tahu anda tidak mungkin gagal,
apakah pilihan dan tindakan anda ...


Adakah anda mengejar kejayaan anda dengan sehabisnya?
Jika ada yang boleh membantu anda adakah anda akan mengambilnya?
Atau adakah anda mahu menjadi sebahagian kecil daripada mereka yang berjaya?

Semua itu ditangan anda ...


Siapakah Yang Memerlukan Ebook Ini?

ANDA yang baru sahaja mendapat keputusan peperiksaan MUET yang kurang memuaskan baru-baru ini.


ANDA yang baru pertama kali mengambil peperiksaan MUET pada kali ini.


ANDA yang bercadang untuk lulus dengan cemerlang dan memperoleh BAND tertinggi dalam keputusan peperiksaan MUET anda.


ANDA yang berada di semester akhir di Universiti mahupun disekolah yang sedang merancang kerjaya anda.


ANDA inginkan kerjaya yang lebih terjamin dan selamat selepas tamat pengajian.


Para Ibubapa yang prihatin dan mempunyai anak yang akan mengambil Peperiksaan MUET.


ANDA yang akan menghadapi peperiksaan MUET ESOK, lusa, bulan 6 , bulan 11 atau satu hari nanti.


Calon Persendirian yang pertama kali mengambil peperiksaan MUET.


Para Pensyarah, Guru dan Pendidik MUET yang ingin meningkatkan  tahap pemahaman dalam Peperiksaan MUET dan mahukan sesuatu yang berbeza dan baru untuk disampaikan kepada anak-anak didiknya.


Calon MUET yang tidak sanggup lagi gagal dalam mendapatkan keputusan cemerlang walaupun sudah berkali-kali mengambil peperiksaan MUET ini.


ANDA yang akan mengambil Peperiksaan MUET, tetapi LEMAH dalam BAHASA INGGERIS. Panduan ini amat sesuai buat anda kerana ia ditulis dalam dwi-bahasa yakni setiap penerangan dalam bahasa Melayu hanya soalan peperiksaan MUET sahaja dalam Bahasa Inggeris. Anda tidak perlu lagi membelek kamus untuk mencari makna perkataan satu persatu.


ANDA, yang ingin mengetahui Teknik menjawab soalan MUET dengan betul.


ANDA, yang mempunyai cita-cita ingin melanjutkan pelajaran ke peringkat Degree atau Ijazah.


ANDA ingin lulus dengan cemerlang dalam Peperiksaan MUET tetapi tidak mempunyai buku rujukan yang tepat dan bersesuaian. Yuran yang dikenakan untuk kursus-kursus persediaan peperiksaan MUET terlalu mahal dann membebankan anda.


ANDA sudah belajar diSekolah dan Universiti bertahun-tahun lamanya. Anda boleh membaca bahan berbahasa Inggeris tetapi bila disuruh bercakap dan menulis anda berasa malu dan segan.


ANDA berasa tercabar dengan rakan-rakan anda yang telah lulus dengan cemerlang dalam Peperiksaan MUET sedangkan anda sudah berkali-kali mengambail Peperiksaan MUET, tetapi tetap mendapat BAND yang rendah.


ANDA sering berasa gelisah kerana tahap penguasaan Bahasa Inggeris anda masih rendah sedangkan Peperiksaan MUET sudah hampir tiba. Kalau boleh anda ingin lulus peperiksaan MUET seperti mereka juga.


Berapakah Pelaburan Kecil Anda Untuk Memiliki Segala Ilmu & "Maklumat Sulit"
Pakej Ebook Rahsia LULUS MUET…?


Saya terpaksa berterus terang dengan anda.

Segala ilmu dan pengalaman saya kumpulkan dalam ebook panduan ini, bukan murah nilainya.

Bayangkan, dengan panduan ini, anda mampu bukan sahaja lulus dengan cemerlang tetapi juga memperoleh BAND yang tertinggi.

Usah biarkan diri anda tergolong dalam statistik calon yang mendapat BAND terendah dan dalam masa yang sama anda terpaksa mengambil Peperiksaan MUET sekali lagi. Anda tidak mahu keadaan begini terjadi kepada anda bukan ...

Dengan mengikuti segala panduan dan langkah-demi-langkah dalam ebook “Pakej Lengkap Rahsia Lulus MUET” ini, anda mampu untuk lulus Peperiksaan MUET dengan cemerlang dan dalam masa yang sama mendapat BAND yang tertinggi.

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu


Bukan itu saja ...

Anda bukan sahaja boleh jimat kos, malah anda juga akan ditunjukkan dan dibimbing bagaimana menjawab soalan dengan betul dan tepat.

Jika saya letakkan harga untuk ebook panduan ini berharga RM300 pun, harganya masih jauh lebih murah berbanding nilai sebenar yang bakal anda perolehi untuk kebaikan jangka masa panjang anda.

Tapi niat saya ialah ingin membantu dan mempermudahkan calon-calon yang bakal menghadiri peperiksaan MUET lulus dengan cemerlang dan seterusnya berjaya mendapatkan BAND tertinggi.


Bagaimana untuk memiliki
Pakej Ebook Rahsia LULUS MUET…?

Untuk memiliki pakej ebook ini amat-amat mudah dimana anda hanya perlu menekan butang tempahan dan terus lakukan tempahan.

oleh itu ..

Tempah Sekarang Agar Saya Dan Team Boleh Cepat-Cepat Uruskan Pakej Ebook
Rahsia Lulus MUET Anda!

Rahsia Lulus MUET


Dapatkan Ebook Ini Sebelum Menghadiri Peperiksaan MUET !

Jika anda benar-benar mahu lulus ujian Peperiksaan MUET, jangan tunggu lagi kerana ebook inilah yang anda amat perlukan sekarang!

Untuk menempah anda hanya perlu laburkan sebanyak…

RM197

RM97

RM77


Harga Diskaun


RM40 sahaja

Jika anda dapatkan pakej ebook ini sekarang, anda hanya perlu membayar RM40 sahaja. Selepas ini, harga mungkin akan dinaikkan bila-bila masa saja.



Beli sekarang dengan klik button belian dibawah sekarang!

Order Rahsia Lulus MUET

(klik gambar di atas untuk ruang pembelian)

Begitu mudah untuk memilikinya

Langkah 1 - Masukkan RM40 ke akuan yang dinyatakan di ruangan pembelian

Langkah 2 - Isikan Borang Pembayaran di ruang pembelian

Langkah 3 - Tunggu link download akan dihantar ke alamat email anda

Langkah 4 - Anda boleh mendownload/print ebook tersebut


*P.S: Belian anda selamat dan tetap diterima walaupun pukul 3 pagi.

*P.S.S: Anda boleh gunakan apa cara pembayaran melalui apapun bank, samada bank in, online, cash desposit, kad kredit dan lain-lain.


Nilai yang sangat rendah untuk pulangan yang sangat tinggi. Bayangkan betapa mudahnya nanti sewaktu anda mencari kerja setelah selamat anda bergelar Graduan nanti. Inilah pelaburan kecil untuk dikecapai untuk masa yang panjang.

Mereka sudah memulakan langkah untuk
Ulangkaji bagi Sesi November 2014 ini, anda bila lagi?





Mari Sertai  Mereka Untuk Bergerak
Bukan 100 Tapi 1000 Langkah Ke Hadapan


Jika anda betul-betul berminat untuk lulus dalam Peperiksaan MUET pada Sesi November 2014 ini, anda patut dapatkanya hari juga. Kenapa hari ini? Kerana, kalau esok anda akan lupa tentang laman web ini dan kehilangan peluang untuk mendapat panduan terbaik untuk lulus dengan cemerlang peperiksaan MUET anda, kerana jualan akan ditutup pada bila-bila masa sahaja. Bergantung pada kuota jualan yang kami hadkan.


Betul ke panduan ini boleh buat saya LULUS dengan Cemerlang dan mendapat Band Tertinggi??


Apakah perkara pertama yang perlu anda lakukan untuk lulus? Ianya adalah soal "boleh atau tidak anda menjawab soalan peperiksaan tersebut" Itulah persediaan yang kami berikan kepada anda ...


Kami mahu anda GEMBIRA bila menjawab
dan balik dari exam!


Kenapa anda gembira?? kerana anda sudah ada persediaan terbaik dan anda tahu apa yang calon lain tidak tahu!! Lihat sendiri kenapa pembeli-pembeli musim lepas gembira ..




Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu



Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu


Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu

Anda sudah ada kelebihan berbanding dengan calon yang tidak memiliki pandauan ini


Anda sudah jauh kehadapan berbanding mereka dan peluang untuk anda lulus dengan cemerlang dan mendapat band tertinggi sudah tentu lebih besar berbanding mereka! Kami tak janji anda boleh lulus, tetapi kami amat yakin yang anda akan melangkah ke dewan exam dengan lebih yakin sebab mereka-mereka sebelum ini juga melangkah dengan yakin atas bantuan rujukan ini.


Masih tidak bertindak…???

Terus terang saya katakan KEJAYAAN yang bakal dikecapi BERPUNCA dari TINDAKAN PANTAS yang anda ambil tanpa bertangguh.

Bertangguh adalah amalan yang akan memudaratkan diri anda sendiri. Tanyalah mana-mana PAKAR MOTIVASI bahawa “Fast Action Fast Result” dan “ Slow Action No Result”.

Diri anda sendirilah yang menentukan kejayaan diri anda sendiri. Jadi saya tidak mahu cakap panjang lagi kerana semuanya telah saya tunjukkan dan sekarang hanya menunggu tindakan anda sahaja.

Klik pada imej di bawah untuk lakukan pembelian SERTA MERTA. Koata muat turun ebook ini adalah TERHAD.

Berapa Harga Ebook Ini?


Tidak perlu bayar ... RM197

Tidak perlu bayar ... RM97

Tidak perlu bayar ... RM77

Jumlah Pelaburan Total: RM40 SAHAJA

(Berita buruknya? Koata muat turun adalah TERHAD.
Klik dibawah untuk tempahan segera).

Order Rahsia Lulus MUET


Sebarang pertanyaan boleh diemailkan kepada rahsialulusmuet@gmail.com. Saya sedia membantu anda semua.

Usah biarkan anda membuang masa lagi mencari-cari panduan yang sebenarnya dalam membuat persediaan peperiksaan MUET. Ebook ini adalah satu-satunya dalam Malaysia yang menyediakan panduan khusus yang lengkap untuk mereka yang berminat untuk mendapatkan BAND tertinggi dalam peperiksaan MUET ..

Peluang tidak akan menunggu anda selama-lamanya, dan peperiksaan Speaking dan Written juga semakin dekat setiap hari. Semakin pastas anda membuat keputusan untuk memiliki Pakej Rujukan Lengkap ini, semakin tinggi peluang anda untuk mendapatkan BAND TERTINGGI kerana anda ada lebih masa untuk buat persediaan.

Masa depan anda ditangan anda. Pelaburan anda pada hari ini, membolehkan anda mendapat gaji masyuk setiap bulan, atau terus menunggu durian runtuh berlaku ke atas anda (yang amat jarang-jarang berlaku)

Semoga anda berjaya mendapat BAND TERTINGGI dalam peperiksaan nanti.



Shamsul Ariffin
Admin, RahsiaLulusMuet.com
-- Saluran Peperiksaan MUET No. 1 Di Malaysia

P.S - Ramai yang telah LULUS dengan mendapay BAND TERTINGGI sebelum ini dengan bantuan pakej ebook ini dan kini tiba masanya untuk anda pula berjaya! Dengan bantuan ebook ini tiada alasan lagi  untuk anda G***L

P.P.S – Ramai GRADUAN yang GAGAL mendapatkan pekerjaan yang diidamkan atas sebab kerana kurangnya penguasaan Bahasa Inggeris. Hanya ada satu cara untuk membantu iaitu dengan memperolehi BAND tertinggi dalam peperiksaan MUET.

P.P.P.S – Ebook Rahsia LULUS Peperiksaan MUET boleh bantu anda menyusun strategi untuk mendapatkan BAND tertinggi dalam setiap kertas peperiksaan MUET.

P.P.P.P.S – Anda perlu bertindak pantas dengan memiliki pakej ebook ini kerana jika anda tidak bertindak sekarang percayalah bahawa sampai bila-bila anda tidak akan bertindak. Klik butang tempahan sekarang.






Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu

 Anda boleh lihat sendiri testimonial-testimonial di atas. Semuanya datang dari mereka yang telah  berjaya sebelum anda. Jika mereka boleh, anda juga boleh.

Seperti yang anda dapat lihat, ramai yang telah mendapatkan panduan ini untuk menduduki peperiksaan muet sesi lepas. Dapatkan panduan ini hari ini juga dan jadi sebahagian daripada 33.88 % yang lulus



Macam mana? Berminat untuk memilikinya? Jika ya ...

Jika anda masih lagi membaca dibawah ini, anda mungkin masih ragu-ragu tentang keberkesanan panduan ini. Jika anda menganggapnya sebagai 'MAGIK' untuk membuat anda berjaya, maafkan kami. Panduan ini bukan MAGIK.

Sekurang-kurangnya panduan ini ialah apa yang boleh kami lakukan untuk membantu anda. Kami di Team MUET berharap anda akan lulus dalam peperiksaan ini dan berjaya dalam segala apa yang akan anda tempuhi.

Terima kasih kerana membaca.






Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu




Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu


8 Perkara Penting Yang Perlu Anda Tahu Sebelum Membeli Ebook Rahsia Lulus MUET



1- Ini Adalah Produk Digital
Rahsia Lulus MUET bukanlah buku fizikal. Sebaliknya ianya adalah buku digital yang dihasilkan dalam format PDF. Memerlukan komputer dan perisian Adobe Reader untuk membacanya. Anda juga boleh baca ebook Rahsia Lulus MUET anda di peranti tablet seperti iPad

2- Di Pakej Dalam Bentuk Ebook
Ia tidak dipakejkan dalam bentuk CD. Kesemua ebook dipakejkan dalam bentuk ebook. Link download akan diberikan selepas pengesahan pembayaran dilakukan.







3- Jaminan Pulangan Wang 100%
Jika Rahsia Lulus MUET tidak memberi pengetahuan baru kepada anda atau anda tidak gembira denganya maka anda boleh mendapat refund 100%



4- Jualan Adalah Terhad
Ebook Rahsia Lulus MUET hanya dijual dalam waktu yang terhad. Jika tamat tempoh jualan dan cukup kuota, jualan ditutup selamanya atau dinaikan harga RM160 (Dua kali ganda dari harga asal). Jangan merayu jika terlepas peluang ini.





5 - Jangan Beli Jika ...
Tidak digalakan untuk anda membeli ebook Rahsia Lulus MUET jika anda ragu-ragu ataupun berniat untuk baca dan kemudian refund dengan sengaja atau tujuan menganiaya.





6 - Jaminan Kejayaan ?
Kejayaan bergantung kepada beberapa faktor. Ianya 20% ilmu yang betul, 70% tindakan dan 10% tawakal ( doa ) kepada Allah. Apa yang saya tawarkan hari ini adalah 20% ilmu untuk kejayaan mendapat band tertinggi MUET dan jalan selebihnya untuk kejayaan masih terletak 70% tindakan anda sendiri.





7 - Ramai Yang Dah Berjaya!
Dengan izinNya ramai pembeli ebook Rahsia Lulus MUET yang dah berjaya mendapat BAND tertinggi. Bukan sahaja calon MUET yang memilikinya tetapi juga guru-guru muet turut memilikinya juga. InsyaAllah tuan-tuan dan cik  juga berpeluang untuk berjaya selagi ada ilmu yang betul + usaha + tawakal.





Home | BELI SEKARANG! | FAQ | Terms & Condition

Hakcipta Terpelihara 2014, Rahsia Lulus MUET website


Disclaimer

Segala maklumat yang terkandung dalam report ini adalah untuk tujuan pengetahuan, rujukan dan maklumat semata-mata untuk menghadapi peperiksaan MUET. Ia tidak bertujuan untuk memberi jaminan. Segala kandungan dalam ebook ini bukanlah nasihat rasmi atau menepati 100% daripada apa yang dinyatakan. Ia bergantung kepada usaha yang dilakukan, masa, keadaan dan faktor-faktor lain yang mempengaruhi hasil daripada tips yang dicadangkan. Penulis sedaya upaya menyampaikan maklumat yang tepat, namun jika ada kesalahan atau maklumat yang sudah tidak relevan, ia adalah diluar jangkauan penulis. Report ini tidak bertujuan untuk menggantikan khidmat nasihat dan konsultansi oleh pakar dalam hal ehwal temuduga. Oleh itu, sebarang gangguan kesihatan, kesan sampingan, komplikasi, kerugian baik dalam jangkamasa pendek atau jangkamasa panjang kesan daripada kaedah-kaedah yang dicadangkan dalam report ini adalah diluar tanggungjawab penulis

Shamsul Ariffin
Admin, RahsiaLulusMuet.com