• q-iconBoleh percaya ke Buku / Ebook ini?

  Jangan bimbang … Seperti yang saya katakan sebelum ini bahawa anda boleh mendapatkan keputusan ujian peperiksaan MUET pada BAND Tertinggi dengan syarat anda melakukan persediaan awal.

  Atas dasar itulah, saya ingin memperkenalkan sebuah pakej panduan yang terdiri dari pakej buku / ebook yang bakal membantu anda untuk LULUS dengan Cemerlang

 • q-iconAdakah ini soalan bocor dari MPM (Majlis Peperiksaan Malaysia)?

  Tidak, tiada soalan bocor atau ‘sumber dalaman’. Ianya adalah hasil dari penelitian dan kajian Team MUET sendiri. Soalan-soalan peperiksaan tidak boleh didedahkan kerana tertakluk kepada Akta Pendidikan Malaysia tetapi apa yang kami berikan ialah soalan-soalan sebenar tahun-tahun lepas dengan tujuan supaya calon dapat membiasakan diri dengan soalan-soalan peperiksaan MUET.

 • q-iconAdakah ebook ini 'buku'?

  Tidak. Ianya adalah sebuah ebook dalam bentuk PDF. Anda boleh download ke komputer anda dan membacanya pada bila – bila masa di mana jua anda berada tanpa perlukan talian internet. Anda juga boleh printkannya juga.

 • q-iconAdakah ia buku latihan tubi?

  Tidak, ian bukannya buku seperti buku-buku latiahn tubi seperti diperingkat sekolah (SPM/ STPM). Ianya disediakan sesuai dengan kejijaksanaan mahasiswa / bakal mahasiswa universiti yang layak menduduki peperiksaan MUET

 • q-iconBilakah saya boleh mendapatkan Pakej Lengkap ini?

  Untuk pakej ebook, anda akan menerima Pakej Lengkap ini selepas anda menghantar borang dan ianya mengambil masa selewat – lewatnya 48 jam dari tarikh penghataran borang kepada pihak kami.

  Manakala untuk pakej Buku pula, penghantaran akan dibuat dalam tempoh 2-3 hari pada waktu bekerja bergantung kepada poskod alamat anda. Jika pendalaman, akan mengambil masa lebih sedikit dari biasa.

 • q-iconSaya telah membuat pembayaran untuk mendapatkan Pakej Lengkap ini, tetapi belum menerima lagi produknya?

  Untuk makluman anda, selepas anda membuat pembayaran, anda WAJIB mengisi borang pengesahan. Ini bagi membolehkan saya memprosesnya. Jika tidak, ia tidak dapat di proses. Anda akan menerima Pakej Lengkap ini selewat – lewatnya dalam masa 48 jam (untuk ebook) dan 2-3 hari (untuk buku). Sekiranya anda belum juga menerimanya dalam masa yang ditetapkan, anda di nasihatkan untuk menghubungi saya menerusi email. Anda boleh menghantar email ke rahsialulusmuet@gmail.com

 • q-iconAdakah saya perlukan 'internet connection' untuk buka Pakej Lengkap Ebook ini?

  Anda hanya perlukan ‘internet connection’ bila anda download dan ‘save’ kesemua Pakej Lengkap ini di dalam komputer anda untuk pertama kalinya. Apabila selesai download, anda tidak memerlukan ‘internet connection’ lagi untuk membacanya. Apa yang perlu anda lakukan ialah hanya ‘klik’ pada pdf tersebut dan boleh teruskan pembacaan anda.

 • q-iconSaya sudah beli Ebook Pakej Lengkap ini, tetapi tak boleh nak buka filenya. Kenapa ya? Macam mana nak mengatasi masalah ini?

  File yang anda download adalah dalam bentuk .rar fomat. Anda memerlukan software .rar untuk ‘extract’ / ‘unzip’ atau membukanya. Pada kebiasaannya, setiap komputer mempunyai software ini. Jika komputer anda tidak ada software tersebut atau anda tidak boleh membukanya, anda boleh gunakan dengan klik link software di bawah untuk ‘install’ dan membukanya.  Rar Extractor – WinRar

 • q-iconSaya tidak boleh buka file .PDF. Macam mana ye?

  Jika anda tidak boleh membuka file .PDF bermakna anda tidak mempunyai perisian (software) tersebut. Apa yang perlu anda lakukan ialah ‘install’ perisian tersebut di komputer anda. Selepas itu anda bolehlah membacanya. Disini, saya sertakan sekali lagi perisiannya :
  PDF Reader – Adobe Acrobat Reader

 • q-iconMacam mana nak hubungi pihak Team MUET?

  Anda boleh hubungi terus ke email kami di rahsialulusmuet@gmail.com

 • q-iconBerapa lama masa yang diambil untuk Team MUET menghantar buku yang dibeli?

  Masa memproses sesuatu pembelian biasanya mengambil masa 24 jam selepas pengesahan pembayaran dan buku akan dihantar menggunakan Pos Malaysia yang biasanya mengambil masa seperti berikut:

  Pos Laju (Tempoh masa penghantaran 3 hingga 5 hari berkerja)

 • q-iconApa yang perlu saya lakukan sekiranya saya tidak menerima buku yang saya beli?

  Sila maklumkan kepada TeamMUET sekiranya anda tidak menerima buku yang dibeli dalam tempoh 3 minggu selepas pembayaran dilakukan. Kami akan menyemak maklumat anda dalam kadar segera samada ianya disebabkan oleh kecuaian Team MUET atau kelewatan oleh Pos Malaysia.

 • q-iconSaya cuba membuat pembayaran menggunakan perkhidmatan Maybank2u dan MEP FPX tetapi gagal. Apa sebabnya?

   Perkhidmatan Maybank2u dan MEP FPX mempunyai aktif seperti berikut;

  Nota:

  Pembayaran menggunakan Maybank2u secara Senangpay : 6 Pagi – 12 Malam

  Pembayaran menggunakan saluran MEPS FPX : 7 Pagi – 11 Malam

  Pembayaran yang dilakukan diluar dari waktu ini biasanya akan gagal.

 • q-iconSemasa POS LAJU membuat penghantaran, saya tiada dirumah dan mendapati pihak POS LAJU tidak meninggalkan apa-apa nota untuk dirujuk. Apa yang harus saya lakukan?

  Pertama sekali, sekiranya pelanggan tidak mendapat pesanan dalam masa jangkaan normal iaitu 3-5 hari bekerja, pelanggan disarankan untuk menghubungi pihak RahsiaLulusMUET bagi memaklumkan perkara tersebut. Ini kerana kebiasaanya pihak POS LAJU tidak memaklumkan status penghantaran mana-mana pesanan kepada kami dan ianya mengambil masa yang lama untuk sesuatu bungkusan kembali ke pejabat kami sebagai barang yang tidak dituntut. Dalam kes ini, pihak Team MUET tidak akan menanggung kos penghantaran kali kedua sekiranya barang yang dihantar kembali ke pejabat kami sebagai barang yang tidak dituntut (atau sebab-sebab lain yang disebabkan oleh kecuaian pelanggan)

0 Comments