Strategi khas buat calon MUET sesi March 2017

Bayangkan Raut Wajah Rakan Anda Yang Terkejut Melihat Anda LULUS Dengan Cemerlang Walaupun Anda Tidak Fasih Dalam BI Mampu Mendapat Band 3 Ke Atas Dalam Exam MUET!

Jangan Jadi Seperti Kebanyakkan Calon MUET Lain Yang Skor Band 3 Kebawah
Dan Apa Yang Anda Boleh Lakukan Untuk Mengatasi Masalah Ini

Kini ... Usah risau lagi !!!

"Anda berada ditempat yang betul! Anda bakal mengenepikan RIBUAN CALON yang lain yang tidak menemui laman web ini. TAHNIAH!"

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar.
Namun hasil mungkin berbeza bagi setiap individu.

talking1-1

Ditulis Dalam Bahasa Melayu

Ianya ditulis dalam Bahasa Melayu, mudah difahami dan mudah dipratikkan. Tidak seperti buku-buku fizikal diluar sana, semuanya dalam Bahasa Inggeris. 

Menjimatkan masa anda membuat persediaan peperiksaan MUET dimana anda tidak perlu buang masa masih tercari-cari tips peperiksaan MUET lain yang belum tentu sesuai dengan anda. Kami bantu anda dengan penyediaan Nota-Nota ringkas untuk persediaan pantas anda. Anda bakal JIMAT 72 JAM!

Salam hormat sahabatku,

"Anda BAKAL menduduki peperiksaan MUET
pada
 Sesi March 2017 ini ... "

Jika anda perlu ambil Exam MUET dan ini merupakan kali pertama anda mengambilnya, ataupun anda pernah beberapi kali GAGAL untuk mendapatkan Band yang anda ingini dalam Exam MUET anda perlu tahu FAKTA ini;

Mengikut Statistik MPM sebanyak 80.18% Calon Mendapat Band 1 dan 2 Dalam Peperiksaan  Speaking & Written MUET.

Dan dalam masa yang sama kebanyakkan Universiti Awam (IPTA) dan Swasta (IPTS) MEWAJIBKAN anda lulus dengan minimum Band 3 untuk syarat pengijazahan (GRAD). Mimpi NGERI, dah penat belajar tapi tak lulus muet tak boleh grad pulak.

"Tapi Macam Mana Nak Dapatkan Sekurangkan-kurangnya Band 3 Dalam Exam MUET". Boleh Ke?

Anda sememangnya BOLEH. Anda MAMPU mengatasi statistik kegagalan MUET dengan memperolehi Band 3, berkemungkinan Band 4 dan tidak mustahil anda boleh mencapai Band 5 atau 6.

Dengan SYARAT anda mahu memperbaiki keputusan MUET anda.

Sebenarnya semua calon yang berjaya dalam Exam MUET tahu bahawa ...
.... TIADA jalan pintas atau MAGIK untuk mendapat Band tertinggi dalam Exam MUET.

cik-bebel rahsia lulus muet

Ini Rahsianya: Berjayanya anda dalam Exam MUET bergantung kepada 1 faktor ini iaitu bagaimana cara anda menyelesaikan tugasan (task) yang diberikan. Bagaimana cara anda menjawab soalan dan tulis report dan juga esei anda. Dan inilah yang membezakan bagi calon MUET yang tahu bagaimana untuk menjawab soalan MUET tersebut dengan tersusun dan sistematik akan mendapat markah yang tinggi. Tapi bagi calon yang tidak tahu, akan mendapat markah yang biasa-biasa sahaja malah ada ada yang mendapat sangat rendah.

Semudah itu sahaja.

Berita baiknya ialah semua calon muet boleh mempelajarinya dengan cara cepat dan pantas. Malah berita yang lebih baik ialah anda dapat mengaksesnya pada bila-bila masa, dimana jua anda berada.

Tahukah anda, 63,709 Calon GAGAL mendapat keputusan Cemerlang dalam peperiksaan MUET
Speaking & MUET Written?

Menurut Majlis Peperiksaan Malaysia, ada melaporkan ...

Jul 2010 - 85, 464 ribu calon
Nov 2010 - 98, 662 ribu calon
Jul 2011 - 85, 044 ribu calon
Nov 2011 - 93, 869 ribu calon
Mac 2012 - 34, 196 ribu calon
Jul 2012 - 60, 551 ribu calon
Nov 2012 - 75, 589 ribu calon
Mac 2013 - 40, 378 ribu calon
Jul 2013 - 70, 058 ribu calon
Nov 2013 - 72, 063 ribu calon
Mac 2014 - 38, 299 ribu calon
Jul 2014 - 64, 701 ribu calon
Nov 2014 - 79, 457 ribu calon
Mac 2015 - 48, 708 ribu calon
Jul 2015 - 60, 077 ribu calon
Nov 2015 - 79, 616 ribu calon

Bukan mahu menakutkan anda tetapi sila lihat jadual ini…

Merujuk jadual di atas  peratus yang LULUS dengan Cemerlang dan memiliki 'BAND' yang tertinggi amat-amatlah rendah dan ini diperakui sendiri oleh pihak kementerian.

Dan ini hanyalah 4 penggal statistik peperiksaan MUET dan bukannya semuanya. Jumlah yang gagal mendapat keputusan cemerlang pasti banyak lagi kalau kesemua peperiksaan dikumpulkan bersama sejak ia bermula.

fbimage

GAGAL Mendapat Keputusan Cemerlang
Dalam Exam MUET?

Kenapa ini berlaku … ???

Ramai yang GAGAL bukan kerana tidak mampu untuk LULUS tetapi kerana kurangnya persediaan bagi mengenalpasti apakah komponen-komponen penting atau aspek apa yang bakal diuji di dalam peperiksaan MUET ini.

Jika melakukan persediaan pun, tidak melakukannya secara menyeluruh. Anda perlu faham apakah kriteria-kriteria yang ada pada setiap kertas dan barulah anda boleh seimbangkan keputusan untuk setiap kertas MUET tersebut.

Oleh itu jika anda tanya saya susah atau tidak peperiksaan MUET ini…? Saya akan katakan susah jika tiada persediaan dan bukan mudah namun anda boleh lulus dengan cemerlang dan mencapai Band tertinggi jika anda melakukan persiapan yang rapi.

Sebenarnya tiada jalan mudah untuk anda lulus dengan cemerlang dan berjaya memperoleh BAND yang tertinggi dalam Peperiksaan MUET. Cuba anda lihat fakta yang dinyatakan dibawah:

5 Sebab Utama Ramai Calon GAGAL Mendapat
Keputusan Cemerlang

  • 90% calon peperiksaan MUET tidak bersedia atau sambil lewa menghadapi peperiksaan kerana tidak tahu apa yang perlu dilakukan sebelum menghadapinya

  • Kekurangan pengetahuan dan pendedahan tentang teknik dan strategi menghadapi peperiksaan MUET salah satu sebab mengapa graduan universiti atau kolej gagal dalam peperiksaan

  • Tidak bersedia dari segi komunikasi atau pertuturan adalah penyebab utama calon peperiksaan hilang idea semasa bercakap di depan panel pemeriksa

  • Penampilan diri yang salah semasa ujian kertas Speaking juga penyebab calon gagal lulus peperiksaan MUET

  • Over confident salah satu faktor utama kegagalan calon yang telah menghadiri peperiksaan MUET

Anda Tinggal Selangkah Lagi Untuk Mengetahui Pakej Lengkap Yang Mampu Membantu Anda Untuk Memaximumkan Band MUET Anda. Ia Telah Membantu Lebih 10,000 Calon MUET Untuk Skor Band Yang Lebih Tinggi Dalam Exam MUET, Dan Ia Juga Mampu Membantu Anda - Itu Janji Kami.

Pakej Lengkap ini mampu untuk memaksimumkan skor Band MUET anda dan bakal merubah persiapan exam anda dari keadaan huru-hara, sedih dan mengecewakan kepada sistematik, produktif dan menyeronokkan.

Antara anda dan saya, inilah persoalan yang selalu bermain diminda ..

Aku Perlu Skor Band Tertinggi Dalam Exam MUET,
Tapi
Bagaimana Nak Dapatkannya?

Menulis karangan esei yang baik semasa ujian Writing MUET akan menjadi sukar kerana anda tidak mempunyai idea yang cukup dan ia mengambil masa yang lama untuk menterjemahkannya. Pada masa yang sama, apabila anda mempunyai sesuatu idea untuk menulis tentang soalan yang diberikan, anda tidak akan mempunyai cukup masa untuk selesai penulisan anda. Dah lah anda mempunyai masalah untuk mengeluarkan buah  fikiran ditambah pula dengan tersalah tulis. Dalam situasi ini, anda akan berada dalam keadaan yang amat-amat sukar sekali.

Dalam mentafsirkan gambarajah pula akan menyukarkan kerana anda perlu menganalisis carta tersebut dengan baik. Jika tersalah tafsir, sukar untuk anda skor dalam ujian ini. Dan tidak kira berapa banyak yang anda cuba tulis, masa yang diberikan hanyalah 40 minit sahaja untuk menulis 150 ke 200 patah perkataan.

Anda Mesti  Terfikir, Macam Mana Saya Tahu
Semua Ni?
Ini Kerana Saya Pernah Melaluinya
Seperti Anda Sekarang …?

  • Saya tahu bagaimana perasaan anda tidak cukup masa semasa Exam MUET Reading. Anda akan rasa cepatnya masa berjalan sedangkan anda baru jer habis soalan ke 14. Ada lagi 31 soalan yang anda kena buat sedangkan masa tinggal 20 minit sahaja lagi. Dah la tidak cukup masa masa ditambah pula dengan teks karangan cerita yang diberikan sukar untuk difahami. Tidak cukup dengan itu soalannya pula sangat-sangat mengelirukan.

    Keadaan ini biasa berlaku kerana saya tahu bagaimana jika anda seorang yang membaca dengan perlahan. Setiap perkataan perlu dibacanya. Ini akan menyebabkan akan kehilangan banyak masa terutamanya jika teks karang tersebut panjang hingga 8 ke 9 perenggan. Tapi ini tidak akan berlaku jika anda tahu teknik membacanya

  • Sama seperti anda juga, saya selalu nervous semasa bercakap dalam bahasa inggeris, risau mengenai tatabahasa dan sebutan ayat saya, dan sangat berhati-hati sebelum memulakan sebarang perbualan. Bukan anda seorang sahaja yang tidak pandai berbahasa inggeris, saya juga pada masa itu dan sering disalah ertikan oleh orang lain melainkan jika anda berkawan dengan seseorang yang fasih bercakap bahasa inggeris.

    Bukan hanya anda seorang sahaja yang dalam fikirannya tiba-tiba ‘blank’ apabila anda perlu bercakap mengenai topik yang diberikan yang selama 2 minit dalam ujian MUET Speaking, yang tidak mempunyai sebarang idea apa yang hendak dikatakan atau tanpa perkataan (berdiam) langsung. Itulah saya yang dulu

  • Saya juga merasakan kekecewaan dan menyesal dengan kehilangan banyak point pada tatabahasa (grammar), kerana tidak ada masa untuk menyemak semula jawapan. Saya faham keadaan anda yang terdesak untuk mencapai skor Band, tidak kira apa yang anda lakukan

  • Dan juga bukannya hanya anda seorang yang panik dalam seksyen ujian MUET Listening, apabila anda rasakan perbualan audio yang dimainkan terlalu cepat sehingga anda tidak dapat menangkap point-point penting di dalamnya, di tambahan pula jika ia bercakap dengan loghat lagilah menyukarkan untuk mendapatkan jawapan. Lagi teruk jika anda terlepas jawapan daripada petikan audio tersebut. Tention .. Tention …

Adakah Anda Tergolong Di Dalam Fakta Yang Disenaraikan Di Atas?

Jika YA, maka anda mesti teruskan pembacaan anda kerana sebentar lagi saya akan bongkarkan rahsia bagaimana untuk lulus dengan cemerlang dan mendapatkan BAND tertinggi dalam peperiksaan MUET anda kali ini.

Apa yang anda perlukan hanyalah maklumat yang tersusun mengenai peperiksaan ini, dan bagaimana untuk mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan MUET ini. Sebabnya ramai calon gagal mendapat keputusan cemerlang adalah jelas .. mereka tidak mempunyai maklumat yang lengkap mengenai peperiksaan ini dan hanya diberi 'tip -tip' yang berkesan untuk sesetengah orang sahaja, dan bukannya semua orang.

Tapi jika anda ingin menduduki peperiksaan MUET pada kali ini, maka anda adalah salah seorang yang bakal berjaya mendapat keputusan CEMERLANG.

Hanya mereka yang bertungkus-lumus sahaja yang akan pergi ke laman web seperti ini dan sini anda akan berjumpa dengan panduan belajar terbaik untuk peperiksaan Malaysia University English Test (MUET). Lihat sahaja calon-calon yang telah sampai ke sini sebelum anda ..

Klik pada gambar testimonial untuk besarkannya

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza bagi setiap individu.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza bagi setiap individu.

fbimage

Kini anda tidak perlu pening-pening kepala memikirkan "bagaimana la aku nak lulus peperiksaan MUET dengan cemerlang dan memperoleh BAND tertinggi ni yer ? " Kerisauan dan ketakutan anda akan saya selesaikan kerana saya bukannya menyediakan "kertas soalan bocor" yang boleh menjamin anda lulus peperiksaan MUET dan memperoleh BAND tertinggi tetapi kaedah-kaedah dan teknik-teknik rahsia yang terbukti berkesan yang dapat membantu anda lulus cemerlang dan memperoleh BAND tertinggi dalam peperiksaan MUET kali ini. Inn Syaa Allah ...............

Untuk LULUS Peperiksaan MUET
Perlu Ada Strategi Menjawab…

Dalam apa pun jenis peperiksaan, untuk LULUS selain dari perlu ada ilmu yang cukup perlu ada strategi untuk lulus.

Begitu juga dengan peperiksaan MUET. Anda perlu tahu…:

  • Apakah peperiksaan MUET itu sebenarnya ?

  • Bagaimana cara pemarkahannya ?

  • Apakah elemen-elemen soalan yang bakal ditanya ?

  • Apakah perkara-perkara yang dititikberatkan dalam peperiksaan MUET ini ?

  • Bagaimana untuk melakukan persediaan ?

Anda Tak Ada Pilihan Lain.. Anda Kena
Buat Sehabis Baik Untuk Sesi March 2017 ini!

Team RahsiaLulusMUET telah membantu ribuan calon MUET sebelum anda. Anda yang lulus pada kali pertama ambil, anda yang dah 6 kali duduki peperiksaan baru lulus. Ada yang 3 kali ambil peperiksaan dan akhirnya lulus setelah tahun ke-3 itu bertemu Team RahsiaLulusMUET

Banyak lah kisah mereka jika nak diceritakan. Anda baca sendiri kisah mereka ini... (calon terdahulu)

Kali pertama ambil Exam, terus LULUS!

Berkali-kali ambil exam.. Akhirnya LULUS!

Klik pada gambar testimonial untuk besarkannya

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza bagi setiap individu.

Ini Rujukan Yang Mereka Guna ...

[Khas untuk Calon MUET Sesi March 2017]

fbimage

Bagaimana Rujukan Ini Bakal Membantu Anda?

Rujukan ini disusun untuk memberikan 'booster' kepada persediaan anda. Exam MUET sudah tidak lama lagi. Anda perlukan sesuatu yang komprehensif dan kami di sini mahu BANTU anda!

  • Ditulis Dalam Bahasa Melayu

    Ianya ditulis dalam Bahasa Melayu, mudah difahami dan mudah dipratikkan. Tidak seperti buku-buku fizikal diluar sana, semuanya dalam Bahasa Inggeris.

  • Menjimatkan Masa

    Ianya menjimatkan masa anda membuat persediaan peperiksaan MUET dimana anda tidak perlu buang masa masih tercari-cari tips peperiksaan MUET lain yang belum tentu sesuai dengan anda. Kami bantu anda dengan penyediaan Nota-Nota ringkas untuk persediaan pantas anda. Anda bakal jimat 72 JAM!

  • Panduan dari A-Z

    Panduan langkah demi langkah yang mudah diikuti bagaimana persediaan peperiksaan MUET dari A – Z. Sebelum peperiksaan, semasa peperiksaan, hingga ke menjawab soalan peperiksaan.

  • Strategi Menjawab Soalan

    Berbagai-bagai rahsia dan strategi untuk menjawab soalan yang tidak diketahui oleh calon akan didedahkan kepada anda.

  • Sesuai Untuk Semua Calon

    Ia sesuai bagi semua calon peperiksaan samada calon yang pertama kali mengambil peperiksaan MUET ini ataupun calon yang ingin memperbaiki keputusan peperiksaan mereka.

  • Proven & Terbukti

    Ianya proven/terbukti telah membantu ramai yang berjaya dalam peperiksaan MUET dengan panduan ini.

  • Membimbing Anda Menjawab Soalan

    Panduan ini bukan mengajar anda menipu dan sebagainya. Sebaliknya membimbing anda memberikan jawapan yang terancang dan tersusun rapi.

  • Soalan Bocor?

    Panduan ini bukan ibarat soalan bocor, tetapi soalan yang dibocorkan dengan jawapan sekali!

  • Buang Rasa Gugup & 'Blur'

    Bagaimana soalan ditanya! Kami bantu anda untuk buang gugup + ‘blur’ peperiksaan online nanti. Contoh-contoh soalan dibina untuk memberikan gambaran jelas kepada anda bagaiman soalan ditanya

... dan semua ini disusun rapi untuk bantu anda sukses sesi peperiksaan MUET. Selain pihak MPM, tiada yang lebih faham perjalanan tapisan peperiksaan MUET ini setanding Team RahsiaLulusMUET kerana kami telah bersama calon sejak tahun 2013 lagi.

Ini yang bakal anda dapat;

  • Apakah sebenarnya Peperiksaan MUET itu sendiri ? Mana mungkin anda boleh LULUS dengan cemerlang dalam Peperiksaan MUET jika anda sendiri tidak tahu apakah sebenarnya peperiksaan ini.

  • Peta Minda untuk setiap topik utama (MUET Listening, MUET Speaking, MUET Reading & MUET Writing) memudahkan anda memahami kandunagn dengan pantas. Oleh itu ianya akan menjimatkan masa anda.

  • Pembongkaran terhadap 4 jenis kertas Peperiksaan MUET (MUET Listening, MUET Speaking, MUET Reading & MUET Writing) dan bagaimana sistem pemarkahan dilakukan ke atas keempat-empat kertas (MUET Listening, MUET Speaking, MUET Reading & MUET Writing) tersebut.

  • Jadual Perbandingan format baru dan format lama (MUET Listening, MUET Speaking, MUET Reading & MUET Writing) . Ini sangat penting supaya anda boleh susun strategi.

  • Jadual analisa Peperiksaan MUET 2010/2011 untuk keempat-empat kertas peperiksaan (MUET Listening, MUET Speaking, MUET Reading & MUET Writing) . Ini bakal membantu anda.

  • 4 Langkah untuk LULUS dalam Peperiksaan MUET. Ini sangat penting untuk anda ketahui.

  • 3 Bahagian penting yang perlu anda ketahui dalam persediaan akademik.

  • 9 Perkara yang perlu anda ketahui dalam melakukan persediaan mental untuk menghadapi Peperiksaan MUET.

  • 6 Perkara penting untuk memulakan Peperiksaan. Amat penting untuk anda ketahui.

  • 14 Perkara yang perlu anda ketahui semasa menjawab soalan (MUET Listening, MUET Speaking, MUET Reading & MUET Writing) . Ini juga amat penting untuk anda ketahui.

  • Senarai semak yang boleh anda gunakan bagi melakukan persediaan menghadapi ujian MUET (MUET Listening, MUET Speaking, MUET Reading & MUET Writing) .

  • 11 Tip persediaan di saat akhir (MUET Listening, MUET Speaking, MUET Reading & MUET Writing) . Ini sememangnya sangat-sangat membantu anda nanti.

  • 5 Petua untuk berjaya dalam peperiksaan MUET (MUET Listening, MUET Speaking, MUET Reading & MUET Writing) . Ini wajib untuk anda tahu.

  • Himpunan doa-doa yang boleh anda amalkan dalam persediaan anda menghadapi peperiksaan MUET (MUET Listening, MUET Speaking, MUET Reading & MUET Writing).

Saya Kongsikan Disini Isi Kandungan
Pakej Lengkap Rahsia Lulus MUET

Klik Gambar Untuk Preview

fbimage

Masih Tak Percaya lagi Ke Dengan Kehebatan Ebook "Pakej Lengkap Rahsia Lulus MUET"? Mari Kita Lihat Apa Kata Mereka Yang Telah Membaca Pakej Lengkap Rahsia LULUS MUET ini…

Berikut adalah testimonial dan komen-komen ikhlas daripada mereka yang telah pun memiliki dan membaca keseluruhan ebook ini.

Untuk lebih menyakinkan anda bagaimana pakej ebook ini boleh membantu anda mari kita apa kata rakan-rakan kita yang lain yang telah membacanya…:

MOHD. ADHA BIN MOHD. ZAIN MOHD. ADHA BIN MOHD. ZAIN, Perunding Kerjaya dan Pendidikan

Mudah & Terperinci


"Satu-satunya Pakej Rujukan Lengkap untuk Peperiksaan MUET. Bukan sahaja mengandungi contoh-contoh soalan dan nota tetapi juga disertakan tips dan cara-cara untuk menjawab dengan pantas dan tepat. Calon-calon yang akan menduduki Peperiksaan MUET sangat disyorkan untuk mendapatkan pakej panduan lengkap ini. Menjawab Peperiksaan MUET akan menjadi lebih mudah dengan persediaan awal yang dibuat seperti yang diterangkan secara terperinci di dalam panduan ini."

Hairun Nadirah Baharuddin Hairun Nadirah Baharuddin

Panduan Yang Harus Dimiliki!


"Jika anda tidak mahu menjadi salah seorang dari calon yang GAGAL dalam peperiksaan MUET kali ini, maka inilah panduan yang anda harus miliki!

Bermula dengan pembacaan anda mengenai bagaimana untuk lulus peperiksaan MUET, penerangan yang jelas setiap Kertas Peperiksaan, teknik menghadapi peperiksaan MUET, senarai semak yang perlu dilakukan sebelum peperiksaan MUET berlangsung dan tambah pula dengan DOA-DOA yang harus diamalkan dalam menghadapi Peperiksaan MUET ini. Semuanya diterangkan dengan jelas dan terperinci.

Anda tidak akan terkeliru kerana ia memberi pendekatan yang detail berserta paparan gambarajah yang terperinci untuk membantu pemahaman anda. Insya-allah dengan persediaan yang rapi untuk LULUS, maka mana mungkin ada tidak akan mendapat BAND Tertinggi dalam Peperiksaan MUET kali ini. "

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza bagi setiap individu.

Hafiz Lidin Hafiz Lidin, Guru Bahasa Inggeris

Bukan Sahaja Lulus, Tapi Lulus Dengan Memperoleh Band Yang Cemerlang


"Pertama sekali saya ingin mengucapkan tahniah kepada saudara Shamsul Ariffin kerana telah berjaya menerbitkan Pakej Rahsia Lulus MUET ini.

Setelah saya meneliti keseluruhan isi kandungan pakej ini, saya yakin ia akan dapat membantu calon-calon peperiksaan MUET untuk bukan sahaja lulus, tapi lulus dengan memperoleh band yang cemerlang.

Secara umumnya, kandungan Pakej ini memberikan gambaran awal kepada calon terhadap soalan-soalan dan suasana sebenar ketika berlangsungnya peperiksaan MUET.

Jadi, calon tidak akan berasa terkejut, buntu dengan soalan yang diberikan.

Selain itu juga, selepas membaca pakej ini, saya yakin anda bakal masuk ke dewan peperiksaan dengan persediaan yang rapi.

Ini kerana setiap satu bahagian soalan telah dinyatakan secara terperinci apa yang harus anda lakukan.

Saya mengambil masa kira-kira satu bulan untuk melakukan
persediaan ketika ingin mengambil peperiksaan MUET satu ketika dahulu. Akan tetapi dengan adanya panduan ini, anda
boleh buat persediaan dalam tempoh satu minggu sahaja.

Apa tunggu lagi, dapatkan pakej ini hari ini juga! Saya yakin, pelaburan anda untuk mendapatkan pakej ini sangat berbaloi. "

Puan Siti Faridah Puan Siti Faridah, Retired Principal

Worth Buying If Students Wish To Excel In Their Endeavour


I have gone through your E-book on MUET briefly and I do find some slight changes in the examination format, for example, the duration for reading text, and also the increase of text comprehension from 3 to 5 questions. Anyway, I find that the changes are minimal and of equal substance from that of years ago.

I am impressed by your display of this E-book on MUET and I feel that students involved in this Test should have access to your product. If you could excuse me, I would like to suggest you include oral dictation as well. For example, certain texts are read out through audio presentation and students would be able to listen to an actual dictation.

I must say your work is splendid and worth buying if students wish to excel in their endeavour.

I wish you success, Shamsul

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza bagi setiap individu.

Adakah Ini Soalan Bocor Daripada MPM?

Tidak sama sekali! Kami bukannya manuasia yang cukup hina untuk melakukan perkara seperti itu. Sebenarnya jika anda tanya kami, anda tidak perlukan soalan bocor untuk berjaya. Anda tidak perlu menipu kerana jika anda tahu betul-betul apa yang soalan perlukan .. ini bukan masalah lagi.

Anda hanya perlu ingat bagaimana cara menjawabnya (kerana anda tahu apa yang soalan nak!) soalan tersebut dan pop .. kacang goreng! Anda mendapat jawapan betul dan lulus dengan cemerlang peperiksaan MUET ini.

Siapakah Yang Memerlukannya?

  • ANDA yang baru sahaja mendapat keputusan peperiksaan MUET yang kurang memuaskan baru-baru ini.

  • ANDA yang baru pertama kali mengambil peperiksaan MUET pada kali ini

  • ANDA yang bercadang untuk lulus dengan cemerlang dan memperoleh BAND tertinggi dalam keputusan peperiksaan MUET anda

  • ANDA yang berada di semester akhir di Universiti mahupun disekolah yang sedang merancang kerjaya anda

  • ANDA inginkan kerjaya yang lebih terjamin dan selamat selepas tamat pengajian

  • Para Ibubapa yang prihatin dan mempunyai anak yang akan mengambil Peperiksaan MUET

  • ANDA yang akan menghadapi peperiksaan MUET ESOK, lusa, bulan 6 , bulan 11 atau satu hari nanti

  • Calon Persendirian yang pertama kali mengambil peperiksaan MUET

  • Para Pensyarah, Guru dan Pendidik MUET yang ingin meningkatkan tahap pemahaman dalam Peperiksaan MUET dan mahukan sesuatu yang berbeza dan baru untuk disampaikan kepada anak-anak didiknya

  • Calon MUET yang tidak sanggup lagi gagal dalam mendapatkan keputusan cemerlang walaupun sudah berkali-kali mengambil peperiksaan MUET ini

  • ANDA yang akan mengambil Peperiksaan MUET, tetapi LEMAH dalam BAHASA INGGERIS. Panduan ini amat sesuai buat anda kerana ia ditulis dalam dwi-bahasa yakni setiap penerangan dalam bahasa Melayu hanya soalan peperiksaan MUET sahaja dalam Bahasa Inggeris. Anda tidak perlu lagi membelek kamus untuk mencari makna perkataan satu persatu

  • ANDA, yang ingin mengetahui Teknik menjawab soalan MUET dengan betul

  • ANDA, yang mempunyai cita-cita ingin melanjutkan pelajaran ke peringkat Degree atau Ijazah

  • ANDA ingin lulus dengan cemerlang dalam Peperiksaan MUET tetapi tidak mempunyai buku rujukan yang tepat dan bersesuaian. Yuran yang dikenakan untuk kursus-kursus persediaan peperiksaan MUET terlalu mahal dan membebankan anda

  • ANDA sudah belajar diSekolah dan Universiti bertahun-tahun lamanya. Anda boleh membaca bahan berbahasa Inggeris tetapi bila disuruh bercakap dan menulis anda berasa malu dan segan

  • ANDA berasa tercabar dengan rakan-rakan anda yang telah lulus dengan cemerlang dalam Peperiksaan MUET sedangkan anda sudah berkali-kali mengambail Peperiksaan MUET, tetapi tetap mendapat BAND yang rendah

  • ANDA sering berasa gelisah kerana tahap penguasaan Bahasa Inggeris anda masih rendah sedangkan Peperiksaan MUET sudah hampir tiba. Kalau boleh anda ingin lulus peperiksaan MUET seperti mereka juga

Tempah Sekarang Agar Saya Dan Team Boleh
Cepat-Cepat Uruskan Tempahan Pakej

Rahsia Lulus MUET Anda!

Dapatkan Ebook Ini Sebelum Menghadiri Peperiksaan MUET !

Jika anda benar-benar mahu lulus ujian Peperiksaan MUET, jangan tunggu lagi kerana ebook inilah yang anda amat perlukan sekarang!

Kami mahu anda GEMBIRA bila menjawab
dan balik dari exam! Lagi calon yang lulus sebelum ini..

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza bagi setiap individu.

Jika nak dikongsikan feedback daripada 'senior-senior' anda sebelum ini ianya terlalu banyak. Ada yang tulis di blog, yang email, yang sms, yang maklum di Facebook...

TERLALU BANYAK!

Team RahsiaLulusMUET tidak menjamin untuk anda lulus tetapi apa yang kami jamin adalah, persediaan anda akan jauh lebih mantap berbanding calon-calon yang lain. Anda kena sedar jika anda tidak lulus MUET berkemungkinan besar anda tidak akan dapat GRADUATE nanti...

Apa yang kami kongsikan adalah pengalaman kami bersama calon sejak tahun 2013. Ada yang gagal dan ada yang lulus tetapi apa yang paling penting adalah anda melakukan sesuatu untuk lulus

Jika anda serius, kami 200% lebih serius untuk bantu anda.

Apa yang menghalang anda dari berjaya sekarang adalah "DIRI ANDA SENDIRI"

Anda dah berjumpa tempat yang betul, rujukan yang telah terbukti membantu calon sejak sekian lama. Berikan peluang untuk diri anda berjaya kerana anda berhak berjaya!

Terus berfikir dan biarkan calon-calon lain grad dan konvo meninggalkan anda. Sertai mereka dalam meninggalkan ribuan calon yang lain dalam peperiksaan kali ini dengan buat tempahan sekarang!

fbimage

Dapatkan ebook Sekarang
Dapatkan Buku Sekarang

Soalan Lazim Yang Ditanya Tentang
Pakej Lengkap Rahsia Lulus MUET (F.A.Q)

  • q-iconBoleh percaya ke Buku / Ebook ini?

    Jangan bimbang … Seperti yang saya katakan sebelum ini bahawa anda boleh mendapatkan keputusan ujian peperiksaan MUET pada BAND Tertinggi dengan syarat anda melakukan persediaan awal.

    Atas dasar itulah, saya ingin memperkenalkan sebuah pakej panduan yang terdiri dari pakej buku / ebook yang bakal membantu anda untuk LULUS dengan Cemerlang.

  • q-iconAdakah ini soalan bocor dari MPM (Majlis Peperiksaan Malaysia)?

    Tidak, tiada soalan bocor atau ‘sumber dalaman’. Ianya adalah hasil dari penelitian dan kajian Team MUET sendiri. Soalan-soalan peperiksaan tidak boleh didedahkan kerana tertakluk kepada Akta Pendidikan Malaysia tetapi apa yang kami berikan ialah soalan-soalan sebenar tahun-tahun lepas dengan tujuan supaya calon dapat membiasakan diri dengan soalan-soalan peperiksaan MUET.

  • q-iconAdakah ebook ini 'buku'?

    Tidak. Ianya adalah sebuah ebook dalam bentuk PDF. Anda boleh download ke komputer anda dan membacanya pada bila – bila masa di mana jua anda berada tanpa perlukan talian internet. Anda juga boleh printkannya juga.

  • q-iconAdakah ia buku latihan tubi?

    Tidak, ian bukannya buku seperti buku-buku latiahn tubi seperti diperingkat sekolah (SPM/ STPM). Ianya disediakan sesuai dengan kejijaksanaan mahasiswa / bakal mahasiswa universiti yang layak menduduki peperiksaan MUET

  • q-iconBilakah saya boleh mendapatkan Pakej Lengkap ini?

    Untuk pakej ebook, anda akan menerima Pakej Lengkap ini selepas anda menghantar borang dan ianya mengambil masa selewat – lewatnya 48 jam dari tarikh penghataran borang kepada pihak kami.

    Manakala untuk pakej Buku pula, penghantaran akan dibuat dalam tempoh 2-3 hari pada waktu bekerja bergantung kepada poskod alamat anda. Jika pendalaman, akan mengambil masa lebih sedikit dari biasa.

  • q-iconSaya telah membuat pembayaran untuk mendapatkan Pakej Lengkap ini, tetapi belum menerima lagi produknya?

    Untuk makluman anda, selepas anda membuat pembayaran, anda WAJIB mengisi borang pengesahan. Ini bagi membolehkan saya memprosesnya. Jika tidak, ia tidak dapat di proses. Anda akan menerima Pakej Lengkap ini selewat – lewatnya dalam masa 48 jam (untuk ebook) dan 2-3 hari (untuk buku). Sekiranya anda belum juga menerimanya dalam masa yang ditetapkan, anda di nasihatkan untuk menghubungi saya menerusi email. Anda boleh menghantar email ke rahsialulusmuet@gmail.com

  • q-iconAdakah saya perlukan 'internet connection' untuk buka Pakej Lengkap Ebook ini?

    Anda hanya perlukan ‘internet connection’ bila anda download dan ‘save’ kesemua Pakej Lengkap ini di dalam komputer anda untuk pertama kalinya. Apabila selesai download, anda tidak memerlukan ‘internet connection’ lagi untuk membacanya. Apa yang perlu anda lakukan ialah hanya ‘klik’ pada pdf tersebut dan boleh teruskan pembacaan anda.

  • q-iconSaya sudah beli Ebook Pakej Lengkap ini, tetapi tak boleh nak buka filenya. Kenapa ya? Macam mana nak mengatasi masalah ini?

    File yang anda download adalah dalam bentuk .rar fomat. Anda memerlukan software .rar untuk ‘extract’ / ‘unzip’ atau membukanya. Pada kebiasaannya, setiap komputer mempunyai software ini. Jika komputer anda tidak ada software tersebut atau anda tidak boleh membukanya, anda boleh gunakan dengan klik link software di bawah untuk ‘install’ dan membukanya.  Rar Extractor – WinRar

  • q-iconSaya tidak boleh buka file .PDF. Macam mana ye?

    Jika anda tidak boleh membuka file .PDF bermakna anda tidak mempunyai perisian (software) tersebut. Apa yang perlu anda lakukan ialah ‘install’ perisian tersebut di komputer anda. Selepas itu anda bolehlah membacanya. Disini, saya sertakan sekali lagi perisiannya :
    PDF Reader – Adobe Acrobat Reader

  • q-iconMacam mana nak hubungi pihak Team MUET?

    Anda boleh hubungi terus ke email kami di rahsialulusmuet@gmail.com

Rahsia Lulus MUET Avatar

 

Rahsia Lulus Enterprise (002388879-X)

No. 3 Jalan Rejang 10, Taman Setapak Jaya, 53300 Kuala Lumpur

Website: Rahsialulusmuet.com       Email:rahsialulusmuet@gmail.com

 

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.