Saya Nak Ebook!
Saya Nak Buku!

Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Exam
Malaysian University English Test (MUET)
Pada Sesi 2 2020 Ini?

Usah risau. Anda berada di tempat yang betul. Ini rujukan untuk bantu persediaan exam anda!

Rujukan ini boleh didapati dalam bentuk BUKU dan juga eBOOK versi download (pdf file). Anda akan dapat akses ke laman download selepas bayaran disahkan (untuk versi eBook)

hand-good-png-4

JUALAN DITUTUP PADA 11.59PM 30 OKTOBER 2020

NorFarahida Bt Roslan
- Band 5

Bonda Anis
- Pensyarah

Tiap tahun Ramai GAGAL Exam. Kenapa?

Tak Tahu Format

Hadir exam terkejut tengok soalan. Di luar jangkaan. Memang la Dah tak tahu format dan contoh soalan. Nak jawab SPM dulu pun berapa banyak contoh soalan anda studi?

Tak Cukup MASA!

Kalau persediaan tak cukup memang akan ambil masa lama jawab exam sebab kena fikir banyak benda! Tapi kalau persediaan 'cun', no problem!

Mana Nak Mula!

NAk buat persediaan tapi tak tahu nak mula kat mana. Tau-tau esok dah exam. Memang kelam kabut dibuatnya. Tak terkejar!

Silap Studi!

Dah studi tapi terkeluar dari skop! Membuta tuli. Patut fokus apa yang berkaitan ja. Bukan perlu studi dan hafal semua

Bagaimana Rujukan Ini Bantu Anda exam
Sesi 2 2020 ini?

  • Ditulis Dalam Bahasa Melayu

    Ianya ditulis dalam Bahasa Melayu, mudah difahami dan mudah dipratikkan. Tidak seperti buku-buku fizikal diluar sana, semuanya dalam Bahasa Inggeris.

  • Menjimatkan Masa

    Ianya menjimatkan masa anda membuat persediaan peperiksaan MUET dimana anda tidak perlu buang masa masih tercari-cari tips peperiksaan MUET lain yang belum tentu sesuai dengan anda. Kami bantu anda dengan penyediaan Nota-Nota ringkas untuk persediaan pantas anda. Kami mudahkan studi anda. Anda bakal jimat 72 JAM!

  • Panduan dari A-Z

    Panduan langkah demi langkah yang mudah diikuti bagaimana persediaan peperiksaan MUET dari A – Z. Sebelum peperiksaan, semasa peperiksaan, hingga ke menjawab soalan peperiksaan. Tiada Masalah Lagi Tentang APA nak STUDI? Kami ada SOLUSI Utuk anda

  • Strategi Menjawab Soalan

    Berbagai-bagai rahsia dan strategi untuk menjawab soalan yang tidak diketahui oleh calon akan didedahkan kepada anda. Percaya kepada kami, faktor utama kegagalan menjawab adalah kerana tidak tahu format soalan. Jadi apa perbezaannya?

  • Sesuai Untuk Semua Calon

    Ia sesuai bagi semua calon peperiksaan samada calon yang pertama kali mengambil peperiksaan MUET ini ataupun calon yang ingin memperbaiki keputusan peperiksaan mereka. Kami Tahu Ramai Calon Baru Sesi Ini.

  • Proven & Terbukti

    Semenjak 2013 Rujukan Kami Telah Membantu RIBUAN Calon Peperiksaan MUET.

  • Membimbing Anda Menjawab Soalan

    Panduan ini bukan mengajar anda menipu dan sebagainya. Sebaliknya MEMBIMBING anda memberikan jawapan yang terancang dan tersusun rapi. Contoh – contoh soalan dibina untuk memberi gambaran jelas kepada anda bagaimana soalan ditanya. Biasakan diri anda.

  • Soalan Bocor? Soalan Ramalan?

    Ianya bukan soalan bocor atau soalan ramalan. Ianya lebih daripada itu. Soalan bocor ke ramalan itu tahap sekolah. Tinggalkan zaman itu. Kita nak masuk zaman universiti. Kalau minda itu masih ada dikepala anda, ertinya anda masih belum cukup layak untuk masuk ke zaman universti tahun ini.

  • Buang Rasa Gugup & 'Blur'

    Bagaimana soalan ditanya! Kami bantu anda untuk buang gugup + ‘blur’ peperiksaan online nanti. Contoh-contoh soalan dibina untuk memberikan gambaran jelas kepada anda bagaiman soalan ditanya

Apa yang ada dalam Rujukan ini?

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza bagi setiap individu.

Pakej rujukan ini khusus untuk peperiksaan Malaysian University English Test (MUET) untuk sesi 2 September 2020

Ianya bukan soalan bocor atau soalan ramalan. Ianya lebih daripada itu. Soalan bocor ke ramalan tu bukan tahap mahasiswa universiti yang nak berjaya dalam exam. Lebih-lebih lagi untuk mahasiswa yang akan ambil exam Malaysian University English Test (MUET) ini. Tinggalkan mereka yang masih ada mentaliti ini. Kita nak masuk zaman mahasiswa. Kalau minda tu masih ada di kepala anda, ertinya anda masih belum cukup layak untuk menjadi graduan berjaya tahun 2020 ini.

Apa yang anda perlukan adalah nota dan contoh yang betul untuk melakukan persediaan. Kita nak bersaing dengan ribuan calon yang lain. Biar mereka semua tu cari soalan ramalan/bocor (ada ke?) Tapi anda fokus kepada persediaan untuk lulus dengan cemerlang dalam Malaysian University English Test (MUET) ini.

Team MUET susun nota dan rujukan yang akan bantu anda tahun ini. Rujukan ini telah berjaya bantu calon-calon sejak tahun 2013 hingga sesi exam MUET PALING LATEST MPM pada sesi 1, 2020 lalu.

Siapa Kami Untuk Bantu Anda?

Team Rahsia Lulus MUET dah bantu calon exam muet lebih 6 tahun! (Sejak 2013/14). Kami nak bantu anda semaksimum mungkin. Ini adalah rujukan untuk persediaan peperiksaan anda sesi 2 2020 ini

Untuk rekod, lebih 10,000 calon mendapat manfaat daripada perkongsian Team Rahsia Lulus MUET sejak tahun 2013/14 ini. Ramai dah berjaya dapat band tertinggi yang diidamkan melalui perkongsian Team Rahsia Lulus MUET. Tahun ini tahun anda pula!

Ini calon Exam MUET Terdahulu!

Lihat apa kata mereka yang guna rujukan ini untuk sesi exam lepas

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza bagi setiap individu.

Kami nak BANTU anda sebenarnya!

Calon yang ambil exam MUET sebenarnya boleh berjaya. Tapi perlukan bantuan yang tepat sebagai motivasi untuk berjaya. Tengok macam mana calon-calon sebelum ni hadapi exam lepas beli rujukan ini;

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza bagi setiap individu.

Antara mereka yang BERJAYA sebelum ini

Dah dapat nota yang betul, strategi yang tepat, keyakinan yang tinggi, cuba tengok antara kegembiraan mereka;

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza bagi setiap individu.

Rujukan Tepat EXAM  MUET Sesi 2, 2020 Anda!

Rujukan ini boleh didapati dalam bentuk BUKU dan juga eBOOK versi download (pdf file). Anda akan dapat akses ke laman download selepas bayaran disahkan (untuk versi eBook)

Bayaran boleh dilakukan melalui Perbankan Online (Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, BSN, RHB dan lain-lain) dan Kad Kredit.

Sekiranya belum dapat akses selepas 24 jam (paling lewat) anda boleh terus email kami di rahsialulusmuet@gmail.com untuk bantuan dan semakan segera.

SOALAN LAZIM

Adakah ini soalan BOCOR/RAMALAN dari MPM?
TIDAK! Soalan MPM adalah sulit dan ianya tertakluk kepada Akta Rahsia Rasmi. Soalan yang diberikan adalah umum untuk memberikan gambaran jelas bagaimana soalan ditanya dalam sesi peperiksaan ini
.

Soalan yang diberikan ini pasti naik ke masa exam nanti?
Sekali lagi, ianya BUKAN SOALAN RAMALAN. Soalan yang diberikan hanya sebagai contoh untuk memudahkan persediaan anda. Anda akan faham bagaimana soalan ditanya dan dinilai.

Pasti lulus ke kalau saya beli rujukan ini?
Kita tak janjikan anda lulus. Apa yang kami sediakan adalah rujukan termasuk nota, contoh soalan dan penerangan exam muet untuk memudahkan persediaan anda. Jika anda rujuk 'snapshot gambar' di atas, RAMAI yang telah lulus dengan rujukan ini. Mungkin giliran anda tahun ini?

Berapa lama ebook ini akan sampai ke rumah saya? Guna POSLAJU ke?
eBook ini tidak melibatkan POS. Anda akan diberikan akses ke laman download untuk muatturun semua komponen selepas bayaran disahkan. Proses semakan dan pengesahan mengikut giliran (maksimum 24 jam selepas bukti bayaran diterima). Ianya dalam format PDF dan memerlukan perisian Acrobat Reader untuk bacaan. 
Jika tiada software ini (biasanya dah ada dalam komputer anda), boleh muatturun PERCUMA di sini

Nota ini baru ke lama?
Nota peperiksaan disemak dan dikemaskinikan setiap kali peperiksaan diumumkan. Kita nak ada dapatkan maklumat yang tepat terutama berkaitan isu-isu berkaitan terkini. 

Jika ianya tidak membantu saya?
Jangan risau. Jika anda hadir peperiksaan dan dapati ebook ini langsung tidak membantu, anda boleh buat permohonan pengembalian wang dalam tempoh 24 jam selepas peperiksaan. Pastikan anda dah baca dan buat semua latihan dalam rujukan ini. Kami yakin ianya bakal membantu anda :)

Beli eBook Sekarang
Beli Buku Sekarang