Dapatkan Buku Sekarang

Khas untuk calon Malaysia University English Test (MUET) pada sesi Julai 2016

"Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk Exam
MUET Pada SESI Julai 2016 Ini ?

Kalau Tak Prepare Memang Susah
Nak Lulus Exam Tu..."

Kini ... Usah risau lagi !!!

"Anda berada ditempat yang betul! Anda bakal mengenepikan RIBUAN CALON yang lain yang tidak menemui laman web ini. TAHNIAH!"

Ikuti apa kata calon yang telah lulus exam pada sesi lalu ...

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu

Jika Soalan Bocor yang anda cari, laman ini bukan untuk anda. Rujukan ini adalah khas untuk membantu calon dalam persediaan peperiksaan Speaking & Bertulis MUET dan semua bahan di sini disusun berdasarkan pengalaman dan maklumbalas calon terdahulu. Team RahsiaLulusMUET adalah komuniti bebas yang tiada kaitan dengan pihak Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) dan menghormati dasar kerahsiaan MPM.

Sejak tahun 2013, pakej rujukan daripada Team Rahsia Lulus MUET telah membantu lebih 38,000 orang calon muet seluruh negara dalam peperiksaan MUET. Tak percaya? Anda boleh lihat di ruangan testimoni antara mereka yang telah berjaya sebelum anda.

"Jika anda BAKAL menduduki peperiksaan
MUET pada 18 - 26 Julai ini ... "

Satu perkara yang anda kena sedar, anda bakal bersaing dengan ribuan calon lain untuk mendapat Band tertinggi dalam exam MUET ini. Apa yang bakal membezakan anda dengan calon lain adalah, bagaimana persediaan anda untuk menghadapi PEPERIKSAAN ini. Anda sampai ke sini pastinya kerana anda sedang melakukan persediaan untuk berjaya nantikan?

TAHNIAH untuk anda kerana usaha tersebut telah membawa anda ke sini!

Sebelum anda pergi lebih lanjut, ingin kami memberi amaran kepada anda bahawa ...

Mengikut Statistik sebanyak 80.18% Calon
Mendapat Band 1 dan 2
Dalam Peperiksaan
Speaking & Written MUET

Dengan kata lain, daripada 79,457 orang calon, hanya 15,748 iaitu 19.82% sahaja yang lulus dengan cemerlang dan statistik ini datang terus daripada pihak Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) daripada tahun 2014. Kami berikan kepada anda maklumat terkini keputusannya, anda pasti terkejut besar nanti.

Dengan kata lain, 63,709 Calon GAGAL mendapat keputusan Cemerlang dalam peperiksaan
Speaking & Written MUET

Menurut Majlis Peperiksaan Malaysia, ada melaporkan ...

download

Jul 2010 - 85,464 ribu calon
Nov 2010 - 98,662 ribu calon
Jul 2011 - 85,044 ribu calon
Nov 2011 - 93,869 ribu calon
Mac 2012 - 34,196 ribu calon
Jul 2012 - 60,551 ribu calon
Nov 2012 - 75,589 ribu calon
Mac 2013 - 40,378 ribu calon
Jul 2013 - 70,058 ribu calon
Nov 2013 - 72,063 ribu calon
Mac 2014 - 38, 299 ribu calon
Jul 2014 - 64, 701 ribu calon
Nov 2014 - 79, 457 ribu calon
Nov 2015 - 79, 616 ribu calon

Bukan mahu menakutkan anda tetapi sila lihat jadual ini…

overall_1Jadual : Keputusan Peperiksaan MUET Jun & Nov 2010
Sumber :Majlis Peperiksaan Malaysia

overall

Jadual : Keputusan Peperiksaan MUET Jun & Nov 2011
Sumber :Majlis Peperiksaan Malaysia

Overall_2012

Jadual : Keputusan Peperiksaan MUET Mac, Jun & Nov 2012
Sumber :Majlis Peperiksaan Malaysia

Overall_2013

Jadual : Keputusan Peperiksaan MUET Mac, Jun & Nov 2013
Sumber :Majlis Peperiksaan Malaysia

Overall_2014

Jadual : Keputusan Peperiksaan MUET Mac, Jun & Nov 2014
Sumber :Majlis Peperiksaan Malaysia

Merujuk kepada jadual di atas  peratus yang LULUS dengan Cemerlang dan memiliki 'BAND' yang tertinggi amat-amatlah rendah dan ini diperakui sendiri oleh pihak kementerian.

Dan inilah hanyalah 4 penggal statistik peperiksaan MUET dan bukannya semuanya. Jumlah yang gagal mendapat keputusan cemerlang pasti banyak lagi kalau kesemua peperiksaan dikumpulkan bersama sejak ia bermula.

GAGAL Mendapat Keputusan Cemerlang
Dalam Exam MUET?

Kenapa ini berlaku…???

Ramai yang GAGAL bukan kerana tidak mampu untuk LULUS tetapi kerana kurangnya persediaan bagi mengenalpasti apakah komponen-komponen penting atau aspek apa yang bakal diuji di dalam peperiksaan MUET ini.

Jika melakukan persediaan pun, tidak melakukannya secara menyeluruh. Anda perlu faham apakah kriteria-kriteria yang ada pada setiap kertas dan barulah anda boleh seimbangkan keputusan untuk setiap kertas MUET tersebut.

Oleh itu jika anda tanya saya susah atau tidak peperiksaan MUET ini…? Saya akan katakan susah jika tiada persediaan dan bukan mudah namun anda boleh lulus dengan cemerlang dan mencapai Band tertinggi jika anda melakukan persiapan yang rapi.

Sebenarnya tiada jalan mudah untuk anda lulus dengan cemerlang dan berjaya memperoleh BAND yang tertinggi dalam Peperiksaan MUET. Cuba anda lihat fakta yang dinyatakan dibawah:

5 Sebab Utama Ramai Calon GAGAL Mendapat
Keputusan Cemerlang

90% calon peperiksaan MUET tidak bersedia atau sambil lewa menghadapi peperiksaan kerana tidak tahu apa yang perlu dilakukan sebelum menghadapinya

Kekurangan pengetahuan dan pendedahan tentang teknik dan strategi menghadapi peperiksaan MUET salah satu sebab mengapa graduan universiti atau kolej gagal dalam peperiksaan

Tidak bersedia dari segi komunikasi atau pertuturan adalah penyebab utama calon peperiksaan hilang idea semasa bercakap di depan panel pemeriksa

Penampilan diri yang salah semasa ujian kertas Speaking juga penyebab calon gagal lulus peperiksaan MUET

Over confident salah satu faktor utama kegagalan calon yang telah menghadiri peperiksaan MUET

Adakah anda tergolong di dalam fakta yang disenaraikan diatas? Jika ya, maka anda mesti teruskan pembacaan anda kerana sebentar lagi saya akan bongkarkan rahsia bagaimana untuk lulus dengan cemerlang dan mendapatkan BAND tertinggi dalam peperiksaan MUET anda kali ini.

Anda sampai ke sini kerana anda mencari persediaan peperiksaan MUET di INTERNET kan?
Inilah hakikat yang anda harus terima ..

Semasa anda melayari internet untuk mencari maklumat berkenaan dengan peperiksaan MUET, anda pasti perasaan bahawa ..

Maklumat yang diberikan tidak semestinya betul.

Oleh kerana trafik atau jumlah pelawat yang ramai terutamanya musim peperiksaan MUET maka ramai golongan blogger - blogger mengambil 'advantage' atas situasi ini. Jadi mereka menyediakan 'posting' yang berkaitan untuk menarik pelawat masuk ke blog mereka tetapi maklumat yang diberikan tidak semestinya betul. Mereka hanya mengambil maklumat di mana - mana (tidak diketahui kesahihannya) dan menjadikannya 'search engines friendly' ..

Secara tidak langsung, ini akan menjadikan laman web tersebut disukai ileh pihak Google dan search engine seperti Google dan Yahoo akan memaparkannya di muka surat pertama apabila anda mencarinya.

Jadi apa kesannya terhadap anda ..? Semestinya anda sudah tahu jawapannya bukan?

Terlalu banyak maklumat di internet dan ianya tidak tersusun (malahan ada yang OUTDATED)

Apabila terlalu banyak sangat maklumat yang anda terima, anda akan mengalami keadaan yang dipanggil sebagai 'analysis paralysis' iaitu keadaan anda mungkin terlebih menganalisis (over thinking) yang mengakibatkan diri anda 'blur' pada satu satu masa. Apabila ini berlaku, perkara yang sepatutnya anda lakukan, anda tidak lakukannya.

Jadi elakkan diri anda dari melakukan perkara ini seperti calon - calon yang lain.

Apa yang anda perlukan hanyalah maklumat yang tersusun mengenai peperiksaan ini, dan bagaimana untuk mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan MUET ini. Sebabnya ramai calon gagal mendapat keputusan cemerlang adalah jelas .. mereka tidak mempunyai maklumat yang lengkap mengenai peperiksaan ini dan hanya diberi 'tip -tip' yang berkesan untuk sesetengah orang sahaja, dan bukannya semua orang.

Tapi jika anda ingin menduduki peperiksaan MUET pada Julai 2016 ini, maka anda adalah salah seorang yang bakal berjaya mendapat keputusan CEMERLANG.

Hanya mereka yang bertungkus-lumus sahaja yang akan pergi ke laman web seperti ini dan sini anda akan berjumpa dengan panduan belajar terbaik untuk peperiksaan Malaysia University English Test (MUET). Lihat sahaja calon-calon yang telah sampai ke sini sebelum anda ..

Klik pada gambar testimonial untuk besarkannya

Klik pada gambar testimonial untuk besarkannya

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu

Tidak Perlu Risau Lagi!

Kini anda tidak perlu pening-pening kepala memikirkan "bagaimana la aku nak lulus peperiksaan MUET dengan cemerlang dan memperoleh BAND tertinggi ni yer ? " Kerisauan dan ketakutan anda akan saya selesaikan kerana saya bukannya menyediakan "kertas soalan bocor" yang boleh menjamin anda lulus peperiksaan MUET dan memperoleh BAND tertinggi tetapi kaedah-kaedah dan teknik-teknik rahsia yang terbukti berkesan yang dapat membantu anda lulus cemerlang dan memperoleh BAND tertinggi dalam peperiksaan MUET kali ini. Inn Syaa Allah ...............

Untuk LULUS Peperiksaan MUET
Perlu Ada Strategi Menjawab…

Dalam apa pun jenis peperiksaan, untuk LULUS selain dari perlu ada ilmu yang cukup perlu ada strategi untuk lulus.

Begitu juga dengan peperiksaan MUET. Anda perlu tahu…:

  • Apakah peperiksaan MUET itu sebenarnya ?

  • Bagaimana cara pemarkahannya ?

  • Apakah elemen-elemen soalan yang bakal ditanya ?

  • Apakah perkara-perkara yang dititikberatkan dalam peperiksaan MUET ini ?

  • Bagaimana untuk melakukan persediaan ?

Anda tak ada pilihan lain.. Anda kena
buat sehabis baik untuk sesi 2016 ini!

Team RahsiaLulusMUET telah membantu ribuan calon MUET sebelum anda. Anda yang lulus pada kali pertama ambil, anda yang dah 6 kali duduki peperiksaan baru lulus. Ada yang 3 kali ambil peperiksaan dan akhirnya lulus setelah tahun ke-3 itu bertemu Team RahsiaLulusMUET

Banyak lah kisah mereka jika nak diceritakan. Anda baca sendiri kisah mereka ini... (calon terdahulu)

Kali pertama ambil Exam, terus LULUS!

Berkali-kali ambil exam.. Akhirnya LULUS!

Klik pada gambar testimonial untuk besarkannya

Ini Rujukan Yang Mereka Guna ...

[Khas untuk Calon MUET Sesi Julai 2016]

Bagaimana rujukan ini bakal membantu anda?

Rujukan ini disusun untuk memberikan 'booster' kepada persediaan anda. 18 Julai sudah tidak lama lagi. Anda perlukan sesuatu yang komprehensif dan kami di sini mahu BANTU anda!

  • Ditulis Dalam Bahasa Melayu

    Ianya ditulis dalam Bahasa Melayu, mudah difahami dan mudah dipratikkan. Tidak seperti buku-buku fizikal diluar sana, semuanya dalam Bahasa Inggeris.

  • Menjimatkan Masa

    Ianya menjimatkan masa anda membuat persediaan peperiksaan MUET dimana anda tidak perlu buang masa masih tercari-cari tips peperiksaan MUET lain yang belum tentu sesuai dengan anda. Kami bantu anda dengan penyediaan Nota-Nota ringkas untuk persediaan pantas anda. Anda bakal jimat 72 JAM!

  • Panduan dari A-Z

    Panduan langkah demi langkah yang mudah diikuti bagaimana persediaan peperiksaan MUET dari A – Z. Sebelum peperiksaan, semasa peperiksaan, hingga ke menjawab soalan peperiksaan.

  • Strategi Menjawab Soalan

    Berbagai-bagai rahsia dan strategi untuk menjawab soalan yang tidak diketahui oleh calon akan didedahkan kepada anda.

  • Sesuai Untuk Semua Calon

    Ia sesuai bagi semua calon peperiksaan samada calon yang pertama kali mengambil peperiksaan MUET ini ataupun calon yang ingin memperbaiki keputusan peperiksaan mereka.

  • Proven & Terbukti

    Ianya proven/terbukti telah membantu ramai yang berjaya dalam peperiksaan MUET dengan panduan ini.

  • Membimbing Anda Menjawab Soalan

    Panduan ini bukan mengajar anda menipu dan sebagainya. Sebaliknya membimbing anda memberikan jawapan yang terancang dan tersusun rapi.

  • Soalan Bocor?

    Panduan ini bukan ibarat soalan bocor, tetapi soalan yang dibocorkan dengan jawapan sekali!

  • Buang Rasa Gugup & 'Blur'

    Bagaimana soalan ditanya! Kami bantu anda untuk buang gugup + ‘blur’ peperiksaan online nanti. Contoh-contoh soalan dibina untuk memberikan gambaran jelas kepada anda bagaiman soalan ditanya

... dan semua ini disusun rapi untuk bantu anda sukses sesi peperiksaan MUET bermula pada 18 Julai ini. Selain pihak MPM, tiada yang lebih faham perjalanan tapisan peperiksaan MUET ini setanding Team RahsiaLulusMUET kerana kami telah bersama calon sejak tahun 2013 lagi.

Ini yang bakal anda dapat;

  • Apakah sebenarnya Peperiksaan MUET itu sendiri ? Mana mungkin anda boleh LULUS dengan cemerlang dalam Peperiksaan MUET jika anda sendiri tidak tahu apakah sebenarnya peperiksaan ini.

  • Peta Minda untuk setiap topik utama yang memudahkan anda memahami kandunagn dengan pantas. Oleh itu ianya akan menjimatkan masa anda.

  • Pembongkaran terhadap 4 jenis kertas Peperiksaan MUET dan bagaimana sistem pemarkahan dilakukan ke atas keempat-empat kertas tersebut.

  • Jadual Perbandingan format baru dan format lama. Ini sangat penting supaya anda boleh susun strategi.

  • Jadual analisa Peperiksaan MUET 2010/2011 untuk keempat-empat kertas peperiksaan. Ini bakal membantu anda.

  • 4 Langkah untuk LULUS dalam Peperiksaan MUET. Ini sangat penting untuk anda ketahui.

  • 3 Bahagian penting yang perlu anda ketahui dalam persediaan akademik.

  • 9 Perkara yang perlu anda ketahui dalam melakukan persediaan mental untuk menghadapi Peperiksaan MUET.

  • 6 Perkara penting untuk memulakan Peperiksaan. Amat penting untuk anda ketahui.

  • 14 Perkara yang perlu anda ketahui semasa menjawab soalan. Ini juga amat penting untuk anda ketahui.

  • Senarai semak yang boleh anda gunakan bagi melakukan persediaan menghadapi ujian MUET.

  • 11 Tip persediaan di saat akhir. Ini sememangnya sangat-sangat membantu anda nanti.

  • 5 Petua untuk berjaya dalam peperiksaan MUET. Ini wajib untuk anda tahu.

  • Himpunan doa-doa yang boleh anda amalkan dalam persediaan anda menghadapi peperiksaan MUET.

Masih Tak Percaya lagi Ke Dengan Kehebatan Ebook "Pakej Lengkap Rahsia Lulus MUET"? Mari Kita Lihat Apa Kata Mereka Yang Telah Membaca Pakej Ebook Rahsia LULUS MUET ini…

Berikut adalah testimonial dan komen-komen ikhlas daripada mereka yang telah pun memiliki dan membaca keseluruhan ebook ini.

Untuk lebih menyakinkan anda bagaimana pakej ebook ini boleh membantu anda mari kita apa kata rakan-rakan kita yang lain yang telah membacanya…:

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu

Mudah & Terperinci


"Satu-satunya Pakej Rujukan Lengkap untuk Peperiksaan MUET. Bukan sahaja mengandungi contoh-contoh soalan dan nota tetapi juga disertakan tips dan cara-cara untuk menjawab dengan pantas dan tepat. Calon-calon yang akan menduduki Peperiksaan MUET sangat disyorkan untuk mendapatkan pakej panduan lengkap ini. Menjawab Peperiksaan MUET akan menjadi lebih mudah dengan persediaan awal yang dibuat seperti yang diterangkan secara terperinci di dalam panduan ini."

MOHD. ADHA BIN MOHD. ZAIN MOHD. ADHA BIN MOHD. ZAIN
Perunding Kerjaya dan Pendidikan

Panduan Yang Harus Dimiliki!


"Jika anda tidak mahu menjadi salah seorang dari calon yang GAGAL dalam peperiksaan MUET kali ini, maka inilah panduan yang anda harus miliki!

Bermula dengan pembacaan anda mengenai bagaimana untuk lulus peperiksaan MUET, penerangan yang jelas setiap Kertas Peperiksaan, teknik menghadapi peperiksaan MUET, senarai semak yang perlu dilakukan sebelum peperiksaan MUET berlangsung dan tambah pula dengan DOA-DOA yang harus diamalkan dalam menghadapi Peperiksaan MUET ini. Semuanya diterangkan dengan jelas dan terperinci.

Anda tidak akan terkeliru kerana ia memberi pendekatan yang detail berserta paparan gambarajah yang terperinci untuk membantu pemahaman anda. Insya-allah dengan persediaan yang rapi untuk LULUS, maka mana mungkin ada tidak akan mendapat BAND Tertinggi dalam Peperiksaan MUET kali ini. "

Hairun Nadirah Baharuddin Hairun Nadirah Baharuddin

Pakej Lengkap WAJIB Ada Pada Semua Calon MUET


Secara jujurnya saya sendiri dah gagal MUET sebanyak 2 kali ketika universiti dulu. Semuanya adalah kerana kekurangan persediaan untuk menghadapinya. Setelah saya melihat produk Rahsia Lulus MUET dari Tuan Shamsul Ariffin, saya yakin ia dapat membantu ramai calon-calon MUET diluar sana. Ini adalah pakej lengkap yang WAJIB ada pada semua calon MUET.

Faisal Reza Rahman Faisal Reza Rahman

Ebook Yang Lengkap Lagi Menyeluruh


"Alhamdulillah selesai juga membaca buku yang hebat dan sangat berinformasi dari Tuan Shamsul! Sangat mudah difahami dan sangat membantu para pelajar untuk mendapatkan Band 6 dengan cara yang mudah. Buku ini sangat lengkap dan menyeluruh, samada dari segi susunannya mahupun isinya yang padat! Syabas Tuan Shamsul kerana membantu ramai pelajar!"

Hasryn Hamka Hasryn Hamka
AMAN Intelligent Resources

Bukan Sahaja Lulus, Tapi Lulus Dengan Memperoleh Band Yang Cemerlang


"Pertama sekali saya ingin mengucapkan tahniah kepada saudara Shamsul Ariffin kerana telah berjaya menerbitkan Pakej Rahsia Lulus MUET ini.

Setelah saya meneliti keseluruhan isi kandungan pakej ini, saya yakin ia akan dapat membantu calon-calon peperiksaan MUET untuk bukan sahaja lulus, tapi lulus dengan memperoleh band yang cemerlang.

Secara umumnya, kandungan Pakej ini memberikan gambaran awal kepada calon terhadap soalan-soalan dan suasana sebenar ketika berlangsungnya peperiksaan MUET.

Jadi, calon tidak akan berasa terkejut, buntu dengan soalan yang diberikan.

Selain itu juga, selepas membaca pakej ini, saya yakin anda bakal masuk ke dewan peperiksaan dengan persediaan yang rapi.

Ini kerana setiap satu bahagian soalan telah dinyatakan secara terperinci apa yang harus anda lakukan.

Saya mengambil masa kira-kira satu bulan untuk melakukan
persediaan ketika ingin mengambil peperiksaan MUET satu ketika dahulu. Akan tetapi dengan adanya panduan ini, anda
boleh buat persediaan dalam tempoh satu minggu sahaja.

Apa tunggu lagi, dapatkan pakej ini hari ini juga! Saya yakin, pelaburan anda untuk mendapatkan pakej ini sangat berbaloi. "

Hafiz Lidin Hafiz Lidin
Guru Bahasa Inggeris

Worth Buying If Students Wish To Excel In Their Endeavour


I have gone through your E-book on MUET briefly and I do find some slight changes in the examination format, for example, the duration for reading text, and also the increase of text comprehension from 3 to 5 questions. Anyway, I find that the changes are minimal and of equal substance from that of years ago.

I am impressed by your display of this E-book on MUET and I feel that students involved in this Test should have access to your product. If you could excuse me, I would like to suggest you include oral dictation as well. For example, certain texts are read out through audio presentation and students would be able to listen to an actual dictation.

I must say your work is splendid and worth buying if students wish to excel in their endeavour.

I wish you success, Shamsul

Puan Siti Faridah Puan Siti Faridah
Retired Principal

Sangat Membantu Persediaan Pelajar Dalam Menghadapi Peperiksaan MUET


Memang susah nak lulus dengan cemerlang dalam MUET sekiranya tidak tahu teknik menjawab MUET dengan betul walaupun penguasaan Bahasa pelajar adalah baik. Terima kasih En. Shamsul, Rahsia Lulus MUET sangat membantu persediaan pelajar dalam menghadapi peperiksaan MUET.

Buku ini sangat mudah difahami dan yang paling menarik pada saya adalah tips-tips dan contoh-contoh jawapan merupakan  panduan yang sangat berguna terutamanya pelajar yang lemah penguasaan Bahasa Inggeris.  Sekaligus, Rahsia Lulus Muet telah mengubah persepsi negatif pelajar  terhadap MUET dan  menambah keyakinan pelajar untuk menduduki peperiksaan MUET November nanti.

Saya sentiasa mengikuti perkembangan dan menantikan penambahbaikan Rahsia Lulus Peperiksaan MUET.

Rabiahhasiah Hussain
Guru MUET

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu

Adakah anda mahu mendapatkan Pakej ebook ini sekarang? Atau anda masih terfikir -fikir adakah ebook ini benar - benar akan membantu anda untuk lulus dengan cemerlang dan memperoleh BAND tertinggi semasa peperiksaan MUET nanti? Tahukah anda, inilah satu -satunya panduan peperiksaan MUET paling lengkap bekenaan untuk lulus cemerlang dan memperolehi BAND tertinggi. Jadi anda tidak boleh berlengah lagi ... Inilah panduan yang anda cari selama - lama ini ...

Adakah ini soalan bocor daripada MPM?

Tidak sama sekali! Kami bukannya manuasia yang cukup hina untuk melakukan perkara seperti itu. Sebenarnya jika anda tanya kami, anda tidak perlukan soalan bocor untuk berjaya. Anda tidak perlu menipu kerana jika anda tahu betul-betul apa yang soalan perlukan .. ini bukan masalah lagi.

Anda hanya perlu ingat bagaimana cara menjawabnya (kerana anda tahu apa yang soalan nak!) soalan tersebut dan pop .. kacang goreng! Anda mendapat jawapan betul dan lulus dengan cemerlang peperiksaan MUET ini.

Siapakah Yang Memerlukan Ebook Ini?

  • ANDA yang baru sahaja mendapat keputusan peperiksaan MUET yang kurang memuaskan baru-baru ini.
  • ANDA yang baru pertama kali mengambil peperiksaan MUET pada kali ini.
  • ANDA yang bercadang untuk lulus dengan cemerlang dan memperoleh BAND tertinggi dalam keputusan peperiksaan MUET anda.
  • ANDA yang berada di semester akhir di Universiti mahupun disekolah yang sedang merancang kerjaya anda.
  • ANDA inginkan kerjaya yang lebih terjamin dan selamat selepas tamat pengajian.
  • Para Ibubapa yang prihatin dan mempunyai anak yang akan mengambil Peperiksaan MUET.
  • ANDA yang akan menghadapi peperiksaan MUET ESOK, lusa, bulan 6 , bulan 11 atau satu hari nanti.
  • Calon Persendirian yang pertama kali mengambil peperiksaan MUET
  • Para Pensyarah, Guru dan Pendidik MUET yang ingin meningkatkan tahap pemahaman dalam Peperiksaan MUET dan mahukan sesuatu yang berbeza dan baru untuk disampaikan kepada anak-anak didiknya
  • Calon MUET yang tidak sanggup lagi gagal dalam mendapatkan keputusan cemerlang walaupun sudah berkali-kali mengambil peperiksaan MUET ini.
  • ANDA yang akan mengambil Peperiksaan MUET, tetapi LEMAH dalam BAHASA INGGERIS. Panduan ini amat sesuai buat anda kerana ia ditulis dalam dwi-bahasa yakni setiap penerangan dalam bahasa Melayu hanya soalan peperiksaan MUET sahaja dalam Bahasa Inggeris. Anda tidak perlu lagi membelek kamus untuk mencari makna perkataan satu persatu
  • ANDA, yang ingin mengetahui Teknik menjawab soalan MUET dengan betul.
  • ANDA, yang mempunyai cita-cita ingin melanjutkan pelajaran ke peringkat Degree atau Ijazah.
  • ANDA ingin lulus dengan cemerlang dalam Peperiksaan MUET tetapi tidak mempunyai buku rujukan yang tepat dan bersesuaian. Yuran yang dikenakan untuk kursus-kursus persediaan peperiksaan MUET terlalu mahal dann membebankan anda
  • ANDA sudah belajar diSekolah dan Universiti bertahun-tahun lamanya. Anda boleh membaca bahan berbahasa Inggeris tetapi bila disuruh bercakap dan menulis anda berasa malu dan segan.
  • ANDA berasa tercabar dengan rakan-rakan anda yang telah lulus dengan cemerlang dalam Peperiksaan MUET sedangkan anda sudah berkali-kali mengambail Peperiksaan MUET, tetapi tetap mendapat BAND yang rendah
  • ANDA sering berasa gelisah kerana tahap penguasaan Bahasa Inggeris anda masih rendah sedangkan Peperiksaan MUET sudah hampir tiba. Kalau boleh anda ingin lulus peperiksaan MUET seperti mereka juga

Berapakah Pelaburan Kecil Anda Untuk Memiliki
Segala Ilmu & "Maklumat Sulit"
Pakej Ebook Rahsia LULUS MUET…?

Saya terpaksa berterus terang dengan anda.

Segala ilmu dan pengalaman saya kumpulkan dalam ebook panduan ini, bukan murah nilainya.

Bayangkan, dengan panduan ini, anda mampu bukan sahaja lulus dengan cemerlang tetapi juga memperoleh BAND yang tertinggi.

Usah biarkan diri anda tergolong dalam statistik calon yang mendapat BAND terendah dan dalam masa yang sama anda terpaksa mengambil Peperiksaan MUET sekali lagi. Anda tidak mahu keadaan begini terjadi kepada anda bukan ...

Dengan mengikuti segala panduan dan langkah-demi-langkah dalam ebook “Pakej Lengkap Rahsia Lulus MUET” ini, anda mampu untuk lulus Peperiksaan MUET dengan cemerlang dan dalam masa yang sama mendapat BAND yang tertinggi.

Disclaimer: Keputusan Peperiksaan MUET adalah berbeza bagi setiap individu

Bukan itu saja ...

Anda bukan sahaja boleh jimat kos, malah anda juga akan ditunjukkan dan dibimbing bagaimana menjawab soalan dengan betul dan tepat.

Jika saya letakkan harga untuk ebook panduan ini berharga RM300 pun, harganya masih jauh lebih murah berbanding nilai sebenar yang bakal anda perolehi untuk kebaikan jangka masa panjang anda.

Tapi niat saya ialah ingin membantu dan mempermudahkan calon-calon yang bakal menghadiri peperiksaan MUET lulus dengan cemerlang dan seterusnya berjaya mendapatkan BAND tertinggi.

Oleh itu;

Tempah Sekarang Agar Saya Dan Team Boleh
Cepat-Cepat Uruskan Pakej Ebook

Rahsia Lulus MUET Anda!

Dapatkan Ebook Ini Sebelum Menghadiri Peperiksaan MUET !

Jika anda benar-benar mahu lulus ujian Peperiksaan MUET, jangan tunggu lagi kerana ebook inilah yang anda amat perlukan sekarang!

Untuk menempah anda hanya perlu laburkan sebanyak…

bukan RM197

bukan RM157

juga bukan RM127

jangankan RM97

RM77 pun bukan

Tapi,
Anda cuma laburkan RM40 untuk mendapatkan eBook Pakej Lengkap Rahsia Lulus MUET ini

Hanya RM40 sahaja..
(JIMAT RM157)

Rugi Sekiranya Anda Tidak Mendapatkannya !!!

Berminat Nak Order Ebook Rahsia Lulus MUET

Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 24 jam selepas tempahan..

pdf

Mari Sertai  Mereka Untuk Bergerak
Bukan 100 Tapi 1000 Langkah Ke Hadapan

Jika anda betul-betul berminat untuk lulus dalam Peperiksaan MUET pada Sesi Mac 2016 ini, anda patut dapatkanya hari juga. Kenapa hari ini? Kerana, kalau esok anda akan lupa tentang laman web ini dan kehilangan peluang untuk mendapat panduan terbaik untuk lulus dengan cemerlang peperiksaan MUET anda, kerana jualan akan ditutup pada bila-bila masa sahaja. Bergantung pada kuota jualan yang kami hadkan

Kami mahu anda GEMBIRA bila menjawab
dan balik dari exam! Lagi calon yang lulus sebelum ini..

Klik pada gambar testimonial untuk besarkannya

fbimage

Jika nak dikongsikan feedback daripada 'senior-senior' anda sebelum ini ianya terlalu banyak. Ada yang tulis di blog, yang email, yang sms, yang maklum di Facebook...

TERLALU BANYAK!

Team RahsiaLulusMUET tidak menjamin untuk anda lulus tetapi apa yang kami jamin adalah, persediaan anda akan jauh lebih mantap berbanding calon-calon yang lain. Anda kena sedar jika anda tidak lulus MUET berkemungkinan besar anda tidak akan dapat GRADUATE nanti...

Apa yang kami kongsikan adalah pengalaman kami bersama calon sejak tahun 2013. Ada yang gagal dan ada yang lulus tetapi apa yang paling penting adalah anda melakukan sesuatu untuk lulus

Jika anda serius, kami 200% lebih serius untuk bantu anda.

Apa yang menghalang anda dari berjaya sekarang adalah 'DIRI ANDA SENDIRI"

Anda dah berjumpa tempat yang betul, rujukan yang telah terbukti membantu calon sejak sekian lama. Berikan peluang untuk diri anda berjaya kerana anda berhak berjaya!

Terus berfikir dan biarkan calon-calon lain jauh meninggalkan anda. Sertai mereka dalam meninggalkan ribuan calon yang lain dalam peperiksaan 18 Julai ini dengan buat tempahan sekarang!

Jaminan Pulangan Wang

YA! Kami berikan anda jaminan pulangan wang sehingga 1 minggu selepas peperiksaan.

Setelah baca dan ikuti semua nota, cadagan dan rekomendasi rujukan yang anda beli ini dan dapati ianya LANGSUNG TIDAK MEMBANTU, minta semula 100% wang anda! Itu jaminan kami di Team RahsiaLulusMUET

- Kami sandarkan reputasi kami sejak tahun 2013 -

Ikhlas Daripada,

TeamRLM

Team RahsiaLulusMUET,
Rujukan MUET Utama Di Malaysia
sejak 2013

Rahsia Lulus Enterprise (002388879-X)